Τζίμας: «Θέλω με τον ΠΑΟΚ να κατακτήσουμε τίτλους και να παίξουμε Champions League»

Τάισον - Τζίμας

i

© Intime

Τζίμας: «Θέλω με τον ΠΑΟΚ να κατακτήσουμε τίτλους και να παίξουμε Champions League»

Sportal newsroom 15:50 - 22.06.2024

Λίγο μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Στέφανος Τζίμας έστειλε το δικό του μήνυμα.

Μετά τον αρχηγό Στέφαν Σβαμπ, ο ΠΑΟΚ έδειξε την εμπιστοσύνη του και στον Στέφανο Τζίμα.

Ένα σημαντικό πρότζεκτ για τον Δικέφαλο, με τον νεαρό παίκτη να επεκτείνει τη συνεργασία του έως το 2028.

Μάλιστα, με αφορμή την επίσκεψή του στα γραφεία του γηπέδου, προκειμένου να βάλει εκ νέου την υπογραφή του, ο νεαρός επιθετικός μοιράστηκε στη κάμερα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα όνειρά του για το μέλλον με τα «ασπρόμαυρα».

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο βίντεο: «ΠΑΟΚ μέχρι το 2028! Έχω πολλά όνειρα και φιλοδοξίες, θέλω να κατακτήσουμε τίτλους και να παίξουμε Champions League. Πάμε να το πετύχουμε όλοι μαζί! Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Στέφανος Τζίμας είναι ένα ακόμα παιδί του PAOK Academy, που μεγάλωσε… γρήγορα. Μέλος της πρώτης ομάδας εδώ και δύο σεζόν, ο νεαρός επιθετικός έχει καταθέσει ήδη στο χορτάρι τα διαπιστευτήριά του κι έχει αποδείξει πως το μέλλον του ανήκει.

Το γκολ του Σίμονς, η κόντρα στο Twitter και η αναφορά στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ του 2018 (vid)
EURO 2024

10:45 - 22.06.2024

Το γκολ του Σίμονς, η κόντρα στο Twitter και η αναφορά στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ του 2018 (vid)

«Φωτιά» πήρε το Twitter με αφορμή τη φάση του γκολ που πέτυχε ο Σίμονς στο Ολλανδία - Γαλλία και την ακύρωσή του για οφσάιντ. Στην Ελλάδα, λοιπόν, το εν λόγω τέρμα συνδέθηκε με εκείνο του Βαρέλα, στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ του 2018.

Ο Τζίμας , σε ηλικία μόλις 18 ετών, έχει ήδη καταγράψει 30 εμφανίσεις, μετράει πέντε γκολ, μία ασίστ και είναι έτοιμος να γράψει το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του, επιδιώκοντας να συμβάλει καθοριστικά στις επιτυχίες της ομάδας. Ο Τζίμας θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν 2027-28!».