Τζιμπρίλ Σισέ: Πρόσκληση για επετειακό ματς με τον Παναθηναϊκό (photo)

Ο Τζιμπρίλ Σισέ

i

©Intime

Τζιμπρίλ Σισέ: Πρόσκληση για επετειακό ματς με τον Παναθηναϊκό (photo)

Λάμπρος Γκαραγκάνης 12:14 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:25 - 19.09.2024

Ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν χάνει την ευκαιρία, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, να τονίζει την αγάπη του για το Τριφύλλι. Αυτή είναι η νέα ιδέα του, ώστε να φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ, χαρακτηρισμός που μπορεί να τον συνοδέψει και όταν μεγαλουργούσε στα ποδοσφαιρικά γήπεδα αλλά και τώρα με τη γενικότερη συμπεριφορά του, είχε βρεθεί τον Ιανουάριο του 2023 στη Λεωφόρο, μαζί με τον Μάρκους Μπεργκ. Πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για το Πρωτάθλημα. Ήδη έχει προγραμματίσει ένα ταξίδι στην Αθήνα, μαζί με τυχερούς θαυμαστές του που θα κερδίσουν έναν διαγωνισμό που διοργανώνει, ώστε να κάνουν μαζί μία σειρά δράσεων στην πρωτεύουσα και να δουν το βαθμολογικό ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ που είναι προγραμματισμένο για τα μέσα του Ιανουαρίου του 2025.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ "χτύπησε" με δύο νέες αναρτήσεις, στο αγαπημένο του Instagram το οποίο χρησιμοποιεί για να έρχεται σε επαφή με τους θαυμαστές του. Αρχικά, ανέβασε ένα δικό του γκολ, με κεφαλιά, μέσα στην Καβάλα. Τότε είχε ισοφαρίσει για τον Παναθηναϊκό, σε ματς που είχε λήξει 2-2 τον Σεπτέμβριο του 2010. Το γκολ προέκυψε από θαυμάσια σέντρα του Σεμπάστιαν Λέτο, με το story να αναδημοσιεύεται και από τον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο εμβληματικός πρώην φορ των Πράσινων, στη συνέχεια, προχώρησε το δικό του story και... πέταξε την ιδέα στο τραπέζι. "Ένα επετειακό παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, την οικογένειά μου; Τι σκέφτεστε;", έγραψε. Δείχνοντας, για μία ακόμα φορά, την απεριόριστη αγάπη που τρέφει για το Τριφύλλι. Την οποία, βέβαια, ο κόσμος των Πράσινων την ανταποδίδει σε κάθε ευκαιρία. Μένει να φανεί, αν θα ευνοήσουν οι συνθήκες για ένα τέτοιο event. Που σίγουρα θα προσελκύσει χιλιάδες φίλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι θα ήθελαν να δουν ξανά στα πράσινα τον Σισέ.