Τζιράλντι: «Ο Μαρινάκης θα έδινε και τη ζωή του για τον Ολυμπιακό»

Φίλιπο Τζιράλντι & Βαγγέλης Μαρινάκης

Τζιράλντι: «Ο Μαρινάκης θα έδινε και τη ζωή του για τον Ολυμπιακό»

Κώστας Τόπας 14:46 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:04 - 29.05.2024

Ο άλλοτε αθλητικός διευθυντής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Φίλιπο Τζιράλντι κλήθηκε να μιλήσει για τον τελικό του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα για το Conference League, αλλά και για τη σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Την Τετάρτη, στις 29 Μαΐου στις 22:00 Ολυμπιακός και Φιορεντίνα θα κοντραριστούν στην «OPAP Arena» για τον τελικό του Conference League, με στόχο την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Ενόψει της σπουδαίας αυτής αναμέτρησης, κλήθηκε να μιλήσει ο αθλητικός διευθυντής Φίλιπο Τζιράλντι, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, μιας και δούλευε μαζί του όσο ήταν στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ιταλιάνο: «Γνωρίζουμε τους κινδύνους κόντρα στον Ολυμπιακό, να παίξουμε σαν να είναι το τελευταίο ματς της ζωής μας»
CONFERENCE LEAGUE

14:26 - 28.05.2024

Ιταλιάνο: «Γνωρίζουμε τους κινδύνους κόντρα στον Ολυμπιακό, να παίξουμε σαν να είναι το τελευταίο ματς της ζωής μας»

Ο τεχνικός της Φιορεντίνα, Βιντσέντσο Ιταλιάνο μίλησε μετά το τέλος της προπόνησης των «βιόλα» στην «OPAP Arena» για τον τελικό με τον Ολυμπιακό για το Conference League και τόνισε ότι η ομάδα του θα κάνει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο για να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

«Ο Μαρινάκης με ήθελε μαζί του στην Αγγλία γιατί του άρεσε ο τρόπος που δουλεύω. Του μιλούσα συχνά, δίνει τη ζωή του για τον Ολυμπιακό. Μισεί να χάνει και όταν συμβαίνει τείνει να αλλάζει τα πάντα. Από τον προπονητή και το επιτελείο μέχρι και τους παίκτες».

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλει να κερδίσει και ο Μεντιλίμπαρ μου φαίνεται ο κατάλληλος προπονητής, αλλά ο τελικός παίζεται σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο. Κατά τη γνώμη μου, Φιορεντίνα και Ολυμπιακός θα ξεκινήσουν επί ίσοις όροις, οι βιόλα δεν υπερτερούν σαφώς και επομένως δεν θα τους όριζα ως φαβορί.

Η προσέγγιση θα είναι θεμελιώδης, περιμένω έναν τελικό παρόμοιο με αυτόν εναντίον της Γουέστ Χαμ. Η συλλογική επίθεση θα είναι ένα όπλο προς εκμετάλλευση για να βάλει σε δύσκολη θέση την ελληνική άμυνα», κατέληξε ο Φίλιπο Τζιράλντι.