Παρέμεινε στα ερυθρόλευκα ο Τζολάκης - Η διάρκεια της συμφωνίας του με τον Ολυμπιακό

Κωνσταντής Τζολάκης

i

Κωνσταντής Τζολάκης/©Intime

Παρέμεινε στα ερυθρόλευκα ο Τζολάκης - Η διάρκεια της συμφωνίας του με τον Ολυμπιακό

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:16 - 12.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:49 - 12.06.2024

Τα χέρια έδωσαν Ολυμπιακός και Κωνσταντής Τζολάκης, με τον νεαρό τερματοφύλακα να ανανεώνει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες.

Ήταν επιθυμία πολλών και τελικά έγινε πράξη! Ο Κωνσταντής Τζολάκης και ο Ολυμπιακός έδωσαν τα χέρια, με τον γκολκίπερ που... μάγεψε από τα μέσα της σεζόν και έπειτα να παραμένει κάτοικος Πειραιά.

Ο σύλλογος έκανε επίσημα γνωστό πως ο τερματοφύλακας θα συνεχίσει να είναι ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων». Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο συμβόλαιο του Τζολάκη θα έχει διάρκεια μέχρι το 2027, κάτι που δεν έχει γίνει επίσημα γνωστό από τον Ολυμπιακό. Τη συγκεκριμένη πληροφόρηση επιβεβαιώνει η γνωστή ιστοσελίδα «Transfermarkt», η οποία γράφει πως ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει τους «ερυθρόλευκους» για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αξιοσημείωτο είναι πως το συμβόλαιο του 21χρονου διεθνή, με την Εθνική Ελλάδας, ολοκληρώνονταν τον ερχόμενο Ιούλιο. Μάλιστα, μέχρι τον περασμένο Μάρτιο το μέλλον του ήταν αμφίβολο, αφού ο πορτιέρε δεν είχε σχεδόν καθόλου χρόνο συμμετοχής. Ωστόσο, όλα αυτά άλλαξαν στις 13 του μήνα, όταν και εκείνος εκμεταλλεύτηκε με θετικό τρόπο τις συγκυρίες.

Όρτα στην «A Bola»: «Αν μου έλεγε κάποιος  τον Γενάρη ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το Conference, θα έλεγα ότι κάπνισε κάτι… δυνατό» (vid)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

09:01 - 12.06.2024

Όρτα στην «A Bola»: «Αν μου έλεγε κάποιος τον Γενάρη ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το Conference, θα έλεγα ότι κάπνισε κάτι… δυνατό» (vid)

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στην πορτογαλική «A Bola» ο Αντρέ Όρτα και ανάμεσα στα όσα αναφέρθηκε ήταν ο Ολυμπιακός, ο Τζολάκης, ο Ιωαννίδης και η συνεργασία με Κάρλος Καρβαλιάλ - Αμπέλ Φερέιρα.

Συγκεκριμένα, κάποιες ενοχλήσεις που ένιωθε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης οδήγησαν στην απόφαση του Μεντιλίμπαρ να αγωνιστεί ο Τζολάκης κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Από τότε, ο 21χρονος κίπερ... βιδώθηκε κάτω από τα δοκάρια και δεν εγκατέλειψε ποτέ τη θέση του μέχρι το τέλος, με εξαίρεση ένα παιχνίδι των playoffs της Stoiximan Super League, κόντρα στη Λαμία.

Αυτές του οι εμφανίσεις, δε, προσέλκυσαν και αρκετά βλέμματα από το εξωτερικό, με ουκ ολίγες ομάδες να τον βάζουν στη watchlist. Τρανό παράδειγμα η Μπράγκα η οποία, όπως έγραψε η «A Bola», ήθελε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι μένει ελεύθερος, κάτι που τελικά δεν συνέβη.

Ο Τζολάκης μίλησε στην κάμερα του «Olympiacos TV» και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη νέα συμφωνία. Παράλληλα, ο 21χρονος τερματοφύλακας στάθηκε στους στόχους του, τονίζοντας πως θέλει πρωτάθλημα, κύπελλο και μία μεγάλη πορεία στο Europa League. «Είμαι χαρούμενος που μετά από έξι χρόνια παρουσίας στον Ολυμπιακό, θα παραμείνω στην αγαπημένη μου ομάδα. Εύχομαι αυτή η χρονιά να μας δώσει πρωτάθλημα και Κύπελλο. Επίσης εύχομαι να έχουμε στο Europa League ανάλογη πορεία με εκείνη του Confrence», ανέφερε συγκεκριμένα ο Έλληνας κίπερ.