«Η Μάιντς έχει στο στόχαστρό της τον Τζόλη»

Χρήστος Τζόλης

i

© PrtScr

«Η Μάιντς έχει στο στόχαστρό της τον Τζόλη»

Δημήτρης Χούπης 20:45 - 04.06.2024

Όπως αναφέρουν τα γερμανικά Μέσα η Μάιντς έχει στη λίστα της τον Χρήστο Τζόλη, παρόλο που η Φορτούνα τον αγόρασε από τη Νόριτς.

Ο Χρήστος Τζόλης έκανε φέτος την πιο παραγωγική χρονιά στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο Έλληνας επιθετικός αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, σκοράροντας με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ 22 γκολ, μοιράζοντας κι άλλες έξι ασίστ.

Μάλιστα πολύ κοντά στην άνοδο στην Bundesliga, αλλά ηττήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι από την Μπόχουμ στα playoffs ανόδου. Ωστόσο, η Φορτούνα πήρε την απόφαση να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς, δίνοντας στη Νόριτς το ποσό των 3.5 εκατομμυρίων ευρώ, αφού ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ έπαιζε στη Γερμανία ως δανεικός.

«Έχουμε ασκήσει τη συμφωνημένη οψιόν αγοράς για τον Χρήστο Τζόλη στη Νόριτς. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για τη Φορτούνα, χωρίς όμως να γίνει πολύ ευφορία. Η σύμβαση, η οποία είχε διαπραγματευτεί πριν από ένα χρόνο, μπορούσε να συναφθεί μόνο με έναν περιορισμό. Περιλαμβάνεται ρήτρα αποχώρησης με τη δυνατότητα για τον παίκτη να αλλάξει ξανά ομάδα κατά την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο υπό ορισμένες προϋποθέσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διευθυντής Αθλητισμού & Επικοινωνιών της Φορτούνα, Κλάους Άλοφς όταν αποκτήθηκε ο Τζόλης από τον γερμανικό σύλλογο.

Οι καλές του εμφανίσεις με τη Φορτούνα, έκαναν μερικές ομάδες της Bundesliga να τον δουν με... καλό μάτι. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το γερμανικό Μέσο, Rheinische Post, η Μάιντς έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Έλληνα επιθετικό και μοιάζει φαβορί για την απόκτησή του.

Μάλιστα η Μάιντς φέρεται ότι έχει κάνει και πρόταση στην ομάδα από το Ντίσελντορφ, η υπόθεση όμως αναμένεται να έχει... αρκετό μέλλον.