Η Μπριζ αποθέωσε τον Τζόλη για το γκολ με την Εθνική: «Tzolis on fire»

Χρήστος Τζόλης

i

©intime

Η Μπριζ αποθέωσε τον Τζόλη για το γκολ με την Εθνική: «Tzolis on fire»

Δημήτρης Χούπης 17:17 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:17 - 11.09.2024

Η Μπριζ μέσω μιας ανάρτησης στα social media αποθέωσε τον Χρήστο Τζόλη για το γκολ που έβαλε με την Εθνική απέναντι στην Ιρλανδία.

Ο Χρήστος Τζόλης τον τελευταίο χρόνο έχει παρουσιάσει τεράστια βελτίωση τόσο στην αγωνιστική του εικόνα όσο και στα στατιστικά του. Ο Έλληνας διεθνής μετά την τρομερή σεζόν με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, πήρε μεταγραφή στην Μπριζ, με την οποία συνεχίζει το σκοράρισμα.

Παράλληλα στο παιχνίδι της Εθνικής με την Ιρλανδία που έπαιξε βασικός, σκόραρε το δεύτερο τέρμα, με το οποίο η Ελλάδα κλείδωσε το τρίποντο. Μάλιστα το γκολ του 22χρονου επιθετικού ήταν... αριστούργημα, αφού κατέβασε την μπάλα με το κεφάλι και στη συνέχεια «άδειασε» τον Κόλινς για το 2-0 της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αυτό ήταν το πρώτο επίσημο τέρμα του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ με τη φανέλα της Εθνικής. Με αφορμή το γκολ η Μπριζ αποθέωσε τον 22χρονο διεθνή, γράφοντας ότι είναι σε... τρελή φόρμα. Συγκεκριμένα μέσω ενός ποστ στα social media έγραψε, «Tzolis on fire».

Ο Τζόλης με τη βελγική ομάδα έχει βρει ήδη τρία γκολ σε επτά συμμετοχές, δύο εξ αυτών είναι στο πρωτάθλημα και ένα στο Σούπερ Καπ Βελγίου. Υπενθυμίζεται πως με τη Φορτούνα την περασμένη σεζόν είχε σκοράρει 24 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ με 22 γκολ βγήκε πρώτος σκόρερ στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

Παράλληλα το επίσημο σάιτ της UEFA αποθέωσε τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος πέτυχε ένα όμορφο γκολ με το αριστερό του πόδι, φτάνοντας έτσι τα τρία στο Nations League.