Στην Κλαμπ Μπριζ συνεχίζει ο Τζόλης - Το ποσό που πλήρωσε στη Φορτούνα Ντίσελντορφ

Ο Χρήστος Τζόλης

Στην Κλαμπ Μπριζ συνεχίζει ο Τζόλης - Το ποσό που πλήρωσε στη Φορτούνα Ντίσελντορφ

Sportal newsroom 17:03 - 01.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 01.07.2024

Την επόμενη ομάδα της καριέρας του βρήκε ο Χρήστος Τζόλης, ο οποίος πήρε μεταγραφή στην Κλαμπ Μπριζ.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Χρήστος Τζόλης, ο οποίος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Γερμανία για να ταξιδέψει σε μία γειτονική χώρα. Ο λόγος για το Βέλγιο και συγκεκριμένα το Μπρούχε, με σκοπό να αγωνιστεί στην Κλαμπ Μπριζ.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Jupiler League φαίνεται πως συμφώνησε σε όλα με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και επομένως αυτό που απομένει είναι το τυπικό σκέλος. Σύμφωνα με ΜΜΕ του Βελγίου, οι δύο σύλλογοι τα βρήκαν στα έξι εκατ. ευρώ και ως εκ τούτου ο Έλληνας άσος θα δοκιμάσει την τύχη του στη χώρα της Βορείου Ευρώπης.

Μαθήματα Ελληνικής Μυθολογίας στην Μπενφίκα: Ο τρομερός τρόπος ανακοίνωσης του Παυλίδη από τους Πορτογάλους (vid)
REST OF THE WORLD

16:43 - 01.07.2024

Μαθήματα Ελληνικής Μυθολογίας στην Μπενφίκα: Ο τρομερός τρόπος ανακοίνωσης του Παυλίδη από τους Πορτογάλους (vid)

Η Μπενφίκα ανακοίνωσε την απόκτηση του Βαγγέλη Παυλίδη με έναν εντυπωσιακό τρόπο, δείχνοντας ένα βίντεο με τους προηγούμενους Έλληνες που έχουν παίξει στην ομάδα.

Τζόλης: «Ρώτησαν για μένα δύο ελληνικές ομάδες, αλλά ξεκαθάρισα ότι σκέφτομαι μόνο το εξωτερικό»

Πριν από λίγες μέρες, o Χρήστος Τζόλης είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο Metropolis και σε αυτή είχε σταθεί στο αν θα επέστρεφε στην Ελλάδα. Μεταξύ άλλων στάθηκε στο αν θα επέστρεφε στη χώρα, λέγοντας από πλευράς του πως δεν εξέταζε αυτό το ενδεχόμενο. Παράλληλα, τόνισε πως δύο ομάδες της Stoiximan Super League ρώτησαν για εκείνον, δίχως ωστόσο να υπάρχει κάτι σε τυπικό επίπεδο.

«Δεν το σκέφτομαι καθόλου. Εχω την οικογένειά μου, έρχομαι για διακοπές, αλλά επαγγελματικά δεν θα το ήθελα να γυρίσω», είχε πει σε πρώτο χρόνο, ενώ σε σχέση με τη μεταγραφή του πριν από λίγες ημέρες είχε τονίσει: «Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις. 10 Ιουλίου ξεκινάω με την Φορτούνα, μέχρι τότε γίνονται πολλά. Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα. Είναι πολύ μεγάλες οι πιθανότητες να παραμείνω στη Γερμανία. Να σας πω, είναι 50% να συνεχίσω στη Γερμανία και 50% σε όλα τα υπόλοιπα. Από Ελλάδα δεν έγινε κρούση, απλώς ρώτησαν δύο ομάδες, αλλά το ξεκαθάρισα κατευθείαν ότι σκέφτομαι μόνο το εξωτερικό».