«Γυάλισε» στον Ολυμπιακό ο Τζόλης!

«Γυάλισε» στον Ολυμπιακό ο Τζόλης!

Διονύσης Βερβελές 12:57 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:05 - 05.06.2024

Οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν τις εξελίξεις στο θέμα του Έλληνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει «γυαλίσει» στην ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο του σχεδιασμού του ρόστερ του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ρίχνει αρκετές ματιές και στους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Είναι κάτι το οποίο το θέλουν οι «ερυθρόλευκοι», να τονώσουν το Ελληνικό στοιχείο και πάντα κοιτούν έντονα την αγορά για όλες τις περιπτώσεις παικτών.

Για αυτό και πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα του Πειραιά έχει ρίξει τη... ματιά της στην περίπτωση του Χρήστου Τζόλη. Ο 22χρονος Έλληνας εξτρέμ πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ. Συγκεκριμένα, σε 32 ματς που έπαιξε στο πρωτάθλημα, μαζί και με τα playoffs, σημείωσε 22 γκολ και έδωσε 9 ασίστ!

Αριθμοί πραγματικά αρκετά καλοί για έναν ποδοσφαιριστή όχι έμπειρο και με τα χρόνια του Τζόλη. Η Φορτούνα όλη τη σεζόν ήταν το φαβορί για την άνοδό της στην Μπουντεσλίγκα, την οποία όμως τελικά έχασε από την Μπόχουμ στη διαδικασία των πέναλτι, παρότι είχε νικήσει 3-0 στο πρώτο ματς!

Για αυτό και πλέον η Φορτούνα δείχνει να είναι σε συζητήσεις με ομάδες της Γερμανίας και όχι μόνο για την πώληση του Τζόλη μετά από μία τέτοια σεζόν που έκανε. Να θυμίσουμε πως η Φορτούνα είχε δώσει 3,5 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή από την Αγγλία και συγκεκριμένα τη Νόριτς.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, κοιτάει την περίπτωση του Τζόλη χωρίς όμως να έχει κάνει κάποια κίνηση μέχρι τώρα. Άλλωστε εάν τα νούμερα ανέβουν αρκετά για τη μεταγραφή του παίκτη, δεν πρόκειται οι «ερυθρόλευκοι» να προχωρήσουν και να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους. Όπως επίσης δεν πρόκειται και να μπουν σε μία διαδικασία πλειστηριασμού για να κάνουν μία τέτοια μεταγραφή. Κοιτούν τις κινήσεις της αγοράς για τον Τζόλη και εάν τυχόν δουν ότι μπορούν να εμπλακούν στην περίπτωση της απόκτησής του, θα κάνουν και την κίνησή τους. Για την ώρα υπάρχει μόνο μία ματιά προς τον παίκτη και πως άλλωστε να μην το κάνει αυτό ο Ολυμπιακός μετά από την εξαιρετική αγωνιστική περίοδο του 22χρονου Έλληνα εξτρέμ.

Στη Γερμανία ωστόσο, επισημαίνουν πως είναι στο ραντάρ της Μάιντζ ο Έλληνας άσος που τώρα έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα. Έχει και ρήτρα 6 εκατ. ευρώ ως τις 15/7 όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά… Ο Ολυμπιακός δεν «καίγεται» να γίνει… αύριο μια τέτοια κίνηση, αλλά υπό προϋποθέσεις όπως τονίσαμε, δεν θα έλεγε όχι…