Βασικός ο Τζόλης στην πρώτη νίκη της Μπριζ

Βασικός ο Τζόλης στην πρώτη νίκη της Μπριζ

Sportal newsroom 18:03 - 18.08.2024

Ο διεθνής Έλληνας εξτρέμ ήταν στο αρχικό σχήμα κι έγινε αλλαγή στη νίκη της Μπριζ στο ντέρμπι με την Αντβέρπ.

Το πρώτο «τρίποντο» στη νέα σεζόν πανηγύρισε σήμερα η Κλαμπ Μπριζ.

Με τον Χρήστο Τζόλη στο αρχικό σχήμα, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 67’ από τον Γιούτγκλα, οι πρωταθλητές της Jupiler League επικράτησαν εντός έδρας με 1-0 της Αντβέρπ, με το γκολ του Νίλσον στο 81ο λεπτό από την άσπρη βούλα.

Ο Έλληνας επιθετικός ήταν αρκετά καλός στο διάστημα που αγωνίστηκε και μάλιστα βαθμολογήθηκε με 7.3. Είχε συμμετοχή σε δύο πολύ καλές ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του, ωστόσο, δεν κατάφερε ούτε και σήμερα ν’ ανοίξει λογαριασμό στο σκοράρισμα.

Ήταν η τρίτη του συμμετοχή στο αρχικό σχήμα στα τέσσερα ματς που έδωσε μέχρι τώρα η Μπριζ, έχοντας παίξει ως αλλαγή στην ήττα της περασμένης εβδομάδας από τη Γκενκ

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!