«Δεν μπορεί, είναι εφιάλτης»: Δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι συνέβη οι διεθνείς

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ

i

© Intime

«Δεν μπορεί, είναι εφιάλτης»: Δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι συνέβη οι διεθνείς

Βασίλης Μοιρώτσος 01:04 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 01:06 - 10.10.2024

Αδιανόητο σοκ σε όλη την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας, που βρίσκεται στο Λονδίνο για το παιχνίδι με την Αγγλία, μετά τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Τεράστιο είναι σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Ο παίκτης του ΠαναθηναϊκούΤζορτζ Μπάλντοκ, το βράδυ της Τετάρτης (09/10) βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα!

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την πισίνα του. Η σύζυγος του, που μένει στην Αγγλία, τον αναζητούσε μαζί με το παιδί τους -το οποίο είχε γενέθλια- αλλά δεν κατάφερε να τον βρει και άρχισε να ανησυχεί. Έτσι, ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στη Γλυφάδα για να πάει στο σημείο, όπου και βρέθηκε τελικά νεκρός.

Φυσικά, τα τραγικά νέα δεν άργησαν να φτάσουν και στα αφτιά των μελών της αποστολής της Εθνικής Ελλάδας, που βρίσκεται στο Λονδίνο για το ερχόμενο παιχνίδι με την Αγγλία για το Nations League. Οι παίκτες άρχισαν να επικοινωνούν με ανθρώπους από την Αθήνα για να μάθουν τι συνέβη, ενώ μίλησαν και με ανθρώπους του Παναθηναϊκού συγκεκριμένα για να ρωτήσουν.

Γενικά είναι μια κατάσταση πάρα πολύ δύσκολη για όλους και με τον αγώνα με τους Άγγλους, αλλά και αυτόν με τους Ιρλανδούς, να μπαίνουν πλέον σε δεύτερη μοίρα.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Με βαθύτατη θλίψη και οδύνη, η Εθνική Ομάδα και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποχαιρετά τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί ο ανθρώπινος πόνος που προκάλεσε η είδηση του αδόκητου χαμού ενός δικού μας, νέου, ανθρώπου. Η στιγμή επιβάλλει σιωπή. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Συλλυπητήρια από τη δεύτερη οικογένειά του. Αντίο…».