Η συγκινητική κίνηση από τους οπαδούς της Σέφιλντ για τον Μπάλντοκ

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ με τη φανέλα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Φωτ. IMAGO

Η συγκινητική κίνηση από τους οπαδούς της Σέφιλντ για τον Μπάλντοκ

Κώστας Τόπας 13:45 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:45 - 10.10.2024

Σε μία συγκινητική κίνηση προχώρησαν οι οπαδοί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για να αποτίσουν φόρο τιμής στον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Για μία ολόκληρη επταετία (2017-20124), ο Τζορτζ Μπάλντοκ αγωνιζόταν με τη φανέλα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, προτού μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού το φετινό καλοκαίρι.

Οι οπαδοί της αγγλικής ομάδας δεν έχουν ξεχάσει τον 31χρονο, τον οποίο θεωρούν δικό τους «παιδί» κι έτσι δημιούργησαν ένα σημείο έξω από το γήπεδο για να αποτίσουν φόρο τιμής.

Συγκεκριμένα, κρέμασαν σε ένα κάγκελο έξω από το «Μπράμαλ Λέιν», μία φανέλα του Μπάλντοκ με τα χρώματα της ομάδας, το όνομά του και το νούμερο «2», αφήνοντας λουλούδια για να τιμήσουν την μνήμη του.

Με τη Σέφιλντ ο Μπάλντοκ έζησε τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια στη συγκεκριμένη ομάδα, η οποία τον αποχαιρέτησε με το παρακάτω μήνυμα:

«Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι σοκαρισμένη και με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκε τον θάνατο του πρώην παίκτη της, Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο Μπάλντοκ άφησε τον σύλλογο το καλοκαίρι μετά από επτά χρόνια στο Bramall Lane και ήταν εξαιρετικά δημοφιλής στους φιλάθλους, το προσωπικό και τους συμπαίκτες του, που φορούσαν μια ερυθρόλευκη φανέλα δίπλα του. Τα ειλικρινή συλλυπητήρια όλων όσων σχετίζονται με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εκφράζονται στην οικογένεια και τους φίλους του Τζορτζ».