Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Νεκρός ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού!

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Νεκρός ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού!

Sportal newsroom 23:04 - 09.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:39 - 09.10.2024

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στην Ελλάδα.

Τεράστιο σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Ο παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, το βράδυ της Τετάρτης (09/10) βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα!

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την πισίνα του. Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σε κατάσταση σοκ όλοι στον Παναθηναϊκό για Μπαλντοκ - Η τελευταία εμφάνιση με Ολυμπιακό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:28 - 09.10.2024

Σε κατάσταση σοκ όλοι στον Παναθηναϊκό για Μπαλντοκ - Η τελευταία εμφάνιση με Ολυμπιακό

Στον Παναθηναϊκό, όπως είναι λογικό, προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την τραγική είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ. Η τελευταία του εμφάνιση ήταν στο ντέρμπι αιωνίων με τον Ολυμπιακό.

Η σύζυγος του, που μένει στην Αγγλία, τον αναζητούσε μαζί με το παιδί τους -το οποίο είχε γενέθλια- αλλά δεν κατάφερε να τον βρει και άρχισε να ανησυχεί. Έτσι, ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στη Γλυφάδα για να πάει στο σημείο, όπου και βρέθηκε τελικά νεκρός.

Το ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο, όμως αρνείται να τον παραλάβει, καθώς περιμένει την Ασφάλεια, προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι έχει συμβεί. Ο θάνατος του Μπάλντοκ πιστοποιήθηκε από τον γιατρό της κινητής μονάδας του ΕΚΑΒ από τον σταθμό της Βούλας.

Ο διεθνής Έλληνας μπακ βρισκόταν στην Αθήνα, καθώς δεν είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή της Εθνικής για τα ερχόμενα παιχνίδια με Αγγλία και Ιρλανδία.

Ο Μπάλντοκ ήταν γεννημένος στην Αγγλία (09-03-1993) και είχε μεγάλη καριέρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με της οποίας τη φανέλα αγωνίστηκε και στην Premier League πριν πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι που μας πέρασε στον Παναθηναϊκό. Έτσι, αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με την οποία έγινε και διεθνής στην Εθνική, λόγω του Έλληνα παππού του.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Μίλτον Κέιν Ντονς, όπου έκανε ντεμπούτο το Μαϊο του 2010 σε παιχνίδι κόντρα στην Μπράιτον. Με τη φανέλα της Μίλτον Κέιν Ντονς κατέγραψε 107 συμμετοχές και δύο γκολ, ενώ εκεί αγωνίστηκε μέχρι το 2017. Σε αυτά τα επτά χρόνια αγωνίστηκε και με τη μορφή δανεισμού στις αγγλικές Νόρθαμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ και στην ισλανδική Βεστμανέγια.

Στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πήγε το 2017 και με τη φανέλα της κατέγραψε 219 συμμετοχές -εκ των οποίων οι 83 ήταν στην Premier League- πέτυχε 6 γκολ και μοίρασε 16 ασίστ. Το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή ως ελεύθερος στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο μέτρησε 4 συμμετοχές. Τρεις στο πρωτάθλημα και μία στα προκριματικά του Europa League.