Το σπαρακτικό «αντίο» του Τσίλγουελ στον Μπάλντοκ: «Είμαι συντετριμμένος, αναπαύσου εν ειρήνη φίλε»

Ο Μπεν Τσίλγουελ και ο Τζον Μπάλντοκ - Φωτ. IMAGO

Το σπαρακτικό «αντίο» του Τσίλγουελ στον Μπάλντοκ: «Είμαι συντετριμμένος, αναπαύσου εν ειρήνη φίλε»

Κώστας Τόπας 15:39 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:39 - 10.10.2024

Ο αμυντικός της Τσέλσι και της εθνικής Αγγλίας, Μπεν Τσίλγουελ, απέτισε φόρο τιμής στον πρώην συμπαίκτη του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 31 ετών.

Πρώην συμπαίκτες και φίλοι, συμπεριλαμβανομένου του Μπεν Τσίλγουελ, έστειλαν το δικό τους «αντίο» στον Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην πισίνα της βίλας του το βράδυ της Τετάρτης (09/10).

Μεταξύ αυτών ήταν και ο αμυντικός της Τσέλσι, Μπεν Τσίλγουελ, ο οποίος έπαιξε με τον Μπάλντοκ κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στη Μίλτον Κέινς Ντονς.

«Από το να χτυπάμε μαζί τα δοκάρια όταν ήμασταν νεότεροι στη Μίλτον Κέινς Ντονς, μέχρι να παίξουμε ο ένας με τον άλλο στην Premier League. Είμαι συντετριμμένος. Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε», έγραψε χαρακτηριστικά ο αμυντικός των Λονδρέζων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το Insta Story του Τσίλγουελ για τον Μπάλντοκ

Σε μια δήλωση, η οικογένειά του ζήτησε ιδιωτικότητα αυτή τη θλιβερή στιγμή και είπε ότι είναι σε κατάσταση σοκ μετά τον θάνατο του αμυντικού του Παναθηναϊκού. 

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Τζορτζ πέθανε δυστυχώς. Ως οικογένεια είμαστε σοκαρισμένοι από αυτή την τρομερή απώλεια. Παρακαλούμε τα μέσα ενημέρωσης να σέβονται το απόρρητό μας αυτή τη στιγμή», ανέφερε η δήλωση.

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, απέτισε επίσης φόρο τιμής στον αμυντικό, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του Μπάλντοκ συνοδευόμενη με τη λέξη «RIP», μαζί με ένα emoji με ραγισμένη καρδιά.

Tο αίτιο θανάτου του 31χρονου αμυντικού του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ, σύμφωνα με την νεκροτομή, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι στην Ιατροδικαστική του Πανεπιστημίου Αθηνών και τα αποτελέσματα έδειξαν «πνιγμός εντός ύδατος».

10:10 - 10.10.2024

Εικόνες από drone από την πισίνα που βρέθηκε νεκρός ο Μπάλντοκ

Νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος στην πισίνα του σπιτιού του.

Κατά την νεκροτομή ελήφθησαν και δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις που αναμένονται, αλλά σίγουρα θα χρειαστούν αρκετές ημέρες μέχρι να βγουν οι απαντήσεις. Η νεκροτομή επιβεβαίωσε μάλιστα την εικόνα που είχε σχηματίσει ο ιατροδικαστής και κατά την αυτοψία στον χώρο που βρέθηκε νεκρός ο άτυχος ποδοσφαιριστής.