Το συγκινητικό «αντίο» του Ντέλε Άλι στον Μπάλντοκ: «Σ' αγαπώ αδελφέ μου»

Ο Ντέλε Άλι και ο Τζορτζ Μπάλντοκ

Το συγκινητικό «αντίο» του Ντέλε Άλι στον Μπάλντοκ: «Σ' αγαπώ αδελφέ μου»

Κώστας Τόπας 14:03 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:03 - 10.10.2024

Ο Ντέλε Άλι απέτισε φόρο τιμής στον Τζορτζ Μπάλντοκ, με τον οποίο είχε πολύ καλές φιλικές σχέσεις.

Ο πρώην αμυντικός της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ βρέθηκε νεκρός στη πισίνα από τον ιδιοκτήτη της βίλας του, αφού η σύζυγός του δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει μαζί του το απόγευμα της Τετάρτης (10/10). Ο Μπάλντοκ άφησε την Αγγλία το καλοκαίρι για να ενταχθεί στον Παναθηναϊκό.

Ο Μπάλντοκ ξεκίνησε την καριέρα του στην Μίλτον Κέινς Ντονς δίπλα στον Ντέλε Άλι, ο οποίος είναι πλέον χωρίς ομάδα. Και οι δύο παίκτες συνέχισαν να ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους στην καριέρα τους, αλλά παρέμειναν στενοί φίλοι με τον άλλοτε αστέρα της Τότεναμ, να δημοσιεύει ένα εγκάρδιο αφιέρωμα στα social media του.

Οι λογαριασμοί των social media τόσο του Ντέλε Άλι όσο και του Τζορτζ Μπάλντοκ διαθέτουν φωτογραφίες των δυο τους που χρονολογούνται πριν από χρόνια. Ο Ντέλε είναι ένας από τους πολλούς παίκτες που απέτισαν φόρο τιμής στον πρώην αμυντικό της Premier League.

«Σ' αγαπώ! Αναπαύσου εν ειρήνη αδελφέ μου», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media ο 28χρονος μέσος στο Instagram, μαζί με μια φωτογραφία των δυο τους πάνω σε ένα σκάφος κατά τη διάρκεια των κοινών τους καλοκαιρινών διακοπών πριν τέσσερα χρόνια.

Η ανάρτηση του Ντέλε Άλι

Ο Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος έπαιξε στο παρελθόν με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ήταν μεταξύ αυτών που απέτισαν φόρο τιμής.

Ο Μπάλντοκ ξεκίνησε την καριέρα του στην MK Ντονς και έκανε 125 εμφανίσεις για τον σύλλογο. Ενώ ήταν εκεί, ειδικά ως νεαρός παίκτης, παραχωρήθηκε σε ομάδες ως δανεικός, όπως στη Νορθάμπτον, στην Οξφόρδη και τη Τάμγουορθ.