Το συγκλονιστικό μήνυμα του Λουκ Στιλ για Μπάλντοκ στα ελληνικά: «Ο Γιώργος ήταν πολύ περήφανος που έπαιζε στον Παναθηναϊκό»

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ σε προπόνηση του Παναθηναϊκού

i

©Intime

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Λουκ Στιλ για Μπάλντοκ στα ελληνικά: «Ο Γιώργος ήταν πολύ περήφανος που έπαιζε στον Παναθηναϊκό»

Sportal newsroom 12:55 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:56 - 10.10.2024

Ο Λουκ Στιλ, μέσω social media, έστειλε το δικό του μήνυμα για τον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο άλλοτε τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Λουκ Στιλ αποχαιρέτησε τον Τζορτζ Μπάλντοκ μέσα από ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media του, γραμμένο στα ελληνικά.

«Μια πολύ τραγική και θλιβερή στιγμή και λυπάμαι πολύ. Ξέρω ότι ο Γιώργος ήταν πολύ περήφανος που έπαιζε στον Παναθηναϊκό και μακάρι να ήμουν εκεί μαζί σου τώρα για να κλάψω. Παρακαλώ φροντίστε τον καθένα και συνεχίστε να αγωνίζεστε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η σορός του Τζορτζ Μπάλντοκ εντοπίστηκε στην πισίνα του σπιτιού του στα νότια προάστια. Το γεγονός έγινε γνωστό όταν η σύζυγός του, η οποία τον έψαχνε για ώρες προκειμένου να πει «χρόνια πολλά» στο παιδί τους, δεν μπορούσε να τον εντοπίσει.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατος του 31χρονου προσδιορίζεται περίπου στις 19:00. Το σήμα όμως η Αστυνομία το πήρε στις 22:00. Το σπίτι του σφραγίστηκε με εντολή του εισαγγελέα και θα ανοίξει πάλι όταν πρέπει με εντολή του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ιατροδικαστής αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και θεωρεί πως τα αίτια ήταν παθολογικά, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sportal.