Κίμιχ: «Είμαι πολύ εκνευρισμένος, γιατί χάσαμε έναν τίτλο»

Τζόσουα Κίμιχ

i

©Intime

Κίμιχ: «Είμαι πολύ εκνευρισμένος, γιατί χάσαμε έναν τίτλο»

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:49 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:22 - 14.08.2024

Ο Τζόσουα Κίμιχ σε δηλώσεις του μετά από τον αποκλεισμό στο κύπελλο Γερμανίας από την Φράιμπουργκ, εξέφρασε την δυσαρέσκειά του πως η ομάδα του δεν αγωνίζεται με πάθος.

Η Μπάγερν Μονάχου γνώρισε τον αποκλεισμό στο κύπελλο Γερμανίας από την Φράιμπουργκ με 2-1.  

Ο Τζόσουα Κίμιχ σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι εξέφρασε τον εκνευρισμό του μετά τον αποκλεισμό στον θεσμό του κυπέλλου από την Φράιμπουργκ. Ο 28χρονος άσος της Μπάγερν Μονάχου τόνισε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε με το απαραίτητο πάθος, ενώ συμπλήρωσε ότι ο θυμός πρέπει να μετατραπεί σε θέληση για την συνέχεια της φετινής σεζόν. 

Οι μισθοί των διαιτητών: «Τρελά» λεφτά, πιο ακριβοπληρωμένοι στην Ευρώπη οι Ισπανοί, Λαόθ πρώτος στη λίστα (vid)
LA LIGA

09:59 - 05.04.2023

Οι μισθοί των διαιτητών: «Τρελά» λεφτά, πιο ακριβοπληρωμένοι στην Ευρώπη οι Ισπανοί, Λαόθ πρώτος στη λίστα (vid)

Προκαλούν «ίλιγγο» οι μισθοί των διαιτητών στην Ευρώπη. Τα διπλάσια παίρνουν οι ρέφερι της La Liga από αυτών της Premier League. Στην κορυφή της λίστας ο Ματέους Λαόθ.

Να θυμίσουμε ότι οι Βαυαροί βρίσκονται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga με 55 βαθμούς. Εκτός από το πρωτάθλημα η γερμανική ομάδα διεκδικεί και μια θέση στα ημιτελικά του Champions League, όπου θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάντσεστερ Σίτι (11/4).

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Γερμανός μέσος:

«Είμαι πολύ εκνευρισμένος, γιατί χάσαμε έναν τίτλο. Αυτό μας πονάει πολύ, ειδικά όταν σκεφτόμαστε το πώς αποκλειστήκαμε και τις δύο προηγούμενες σεζόν. Γενικότερα, χάνουμε πολλά παιχνίδια στα οποία είχαμε προηγηθεί. Τέτοιες μέρες πονάνε πολύ και παλεύω με τον εαυτό μου για να μην τρελαθώ τελείως και χάσω την ψυχραιμία μου». 

«Νομίζω ότι πολλές φορές παίζουμε χωρίς πάθος. Δεν καταφέρνουμε να κλειδώσουμε τα παιχνίδια και να πάρουμε τις νίκες. Κόντρα στην Φράιμπουργκ είχαμε μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουμε και αυτό θα έπρεπε να είναι αρκετό για να προκριθούμε. Τώρα, πρέπει να μετατρέψουμε τον θυμό μας σε πάθος και θέληση. Ο στόχος μας θα πρέπει να είναι να παίζουμε με περισσότερο συναίσθημα».