O Χάαλαντ είναι ενθουσιασμένος με τον Μπέλιγχαμ και τον αποθέωσε στα social media

O Χάαλαντ είναι ενθουσιασμένος με τον Μπέλιγχαμ και τον αποθέωσε στα social media

Ορέστης Καδδάς • 13:44 - 08.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:53 - 14.08.2024

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ «οργιάζει» στην πρώτη του σεζόν με την Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας 10 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και οι επιδόσεις του δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τον Έρλινγκ Χάαλαντ, που τον αποθέωσε στο Instagram.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βλέπει τον Τζουντ Μπέλιγχαμ να σκοράρει ακατάπαυστα και να την οδηγεί στη μια νίκη μετά την άλλη και ταυτόχρονα στην κορυφή της La Liga. Ο 20χρόνος μέσος έχει πετύχει 10 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, μετά τα δύο που πέτυχε κόντρα στην Οσασούνα το Σάββατο (7/10). Μάλιστα με τα δύο αυτά ξεπέρασε και το ρεκόρ του Κριστιάνο από το 2009. Ο Πορτογάλος τότε είχε σκοράρει 7 γκολ στις πρώτες οκτώ συμμετοχές του στο πρωτάθλημα και ο Άγγλος με τα 8 τον ξεπέρασε.

Οι εμφανίσεις αυτές φυσικά δεν έχουν περάσει απαρατήρητες και από τον σέντερ φορ της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος φρόντισε να αποθεώσει τον Άγγλο μέσο στη φωτογραφία που ανέβασε Instagram, γράφοντας: «Απίστευτο». Ακόμα σχολίασαν και οι συμπαίκτες του Μπέλιγχαμ, Λούκα Μόντριτς και Βινίσιους Τζούνιορ.

Ο Νορβηγός ακούγεται ότι μπορεί να μεταβεί στη Μαδρίτη για χάρη της Ρεάλ στο εγγύς μέλλον και έτσι μένει να φανεί εάν αυτό το ποστάρισμα ήταν απλά μια έκφραση θαυμασμού προς τον παλιό του συμπαίκτη στη Ντόρτμουντ ή κάτι περισσότερο.

Ο Βινίσιους έπεισε τον Μπέλιγχαμ να έρθει στη Ρεάλ:

Ο Βινίσιους Τζούνιορ ήταν σίγουρος για την άμεση προσαρμογή και την επιτυχία του Άγγλου στη «Βασίλισσα» και φρόντισε να κάνει ότι περνούσε από το χέρι του για να τον πείσει. 

Ασταμάτητος Μπέλιγχαμ διατήρησε τη Ρεάλ στην κορυφή - Στο -2 η φοβερή Χιρόνα μετά το «διπλό» στο Κάντιθ
LA LIGA

19:14 - 07.10.2023

Ασταμάτητος Μπέλιγχαμ διατήρησε τη Ρεάλ στην κορυφή - Στο -2 η φοβερή Χιρόνα μετά το «διπλό» στο Κάντιθ

Ένας φοβερός Μπέλιγχαμ διατήρησε τη Ρεάλ στην κορυφή της La Liga, όντας ο πρωταγωνιστής στη νίκη με 4-0 επί της Οσασούνα. Από κοντά και η εντυπωσιακή Χιρόνα που νίκησε την Κάντιθ με 1-0 εκτός έδρας.

«Πραγματικά θεωρώ πως ο Τζουντ είναι ο νέος ηγέτης μας. Για αυτό τον ήθελα στην ομάδα. Του έστελνα καθημερινά μηνύματα και του έλεγα συνέχεια πως πρέπει να έρθει στη Μαδρίτη».