Η προειδοποίηση της UEFA στους Έλληνες που έχουν μπλε εισιτήριο

H OPAP Arena

i

© Intime

Η προειδοποίηση της UEFA στους Έλληνες που έχουν μπλε εισιτήριο

Άγγελος Φραγκισκάτος 14:37 - 29.05.2024 / Ανανεώθηκε: 14:42 - 29.05.2024

Η UEFA με νέα της προειδοποίηση τονίζει ότι όσοι έχουν στην κατοχή τους μπλε εισιτήριο, θα πρέπει να φορούν ρουχισμό της Φιορεντίνα ή ουδέτερο ρουχισμό.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Φιορεντίνα στην «OPAP Arena» στον τελικό του Europa Conference League και θέλει να γράψει ιστορία, σηκώνοντας το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει να γράψει ιστορία και να γίνει η πρώτη ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα που θα σηκώσει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο, ενώ αποτελεί τη δεύτερη διαχρονικά μετά τον Παναθηναϊκό που συμμετάσχει σε τελικό.

Ο Ολυμπιακός στα νοκ-άουτ του Europa Conference League απέκλεισε κατά σειρά τις Φερεντσβάρος, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Φενέρμπαχτσε και Άστον Βίλα, ενώ νωρίτερα είχε «πέσει» διοργάνωση τερματίζοντας τρίτος στον όμιλό του στο Europa League.

Η Φιορεντίνα από τη μεριά της διψάει για… εκδίκηση, αφού την περασμένη σεζόν έχασε τον τελικό του Europa Conference League από τη Γουέστ Χαμ (2-1) με γκολ στο 90ο λεπτό και έκαναν το… 1/5 στους ευρωπαϊκούς τελικούς.

Η ιταλική ομάδα κατά σειρά απέκλεισε στα νοκ-άουτ τις Μακάμπι Χάιφα, Βικτόρια Πλζεν και Κλαμπ Μπριζ, ενώ στον όμιλο έπαιξε με Τσουκαρίτσκι, Γκενκ και Φερεντσβάρος. Στα προκριματικά επίσης απέκλεισε την Ραπίντ Βιέννης, έχοντας τη μοναδική φετινή της ήττα (1-0) που την ανέτρεψε στη ρεβάνς επικρατώντας με σκορ 2-0.

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη της σπουδαίας αναμέτρησης, η UEFA με νέα της προειδοποίηση τονίζει ότι όσοι έχουν στην κατοχή τους μπλε εισιτήριο, θα πρέπει να φορούν ρουχισμό της Φιορεντίνα ή ουδέτερο ρουχισμό.

«Εάν έχετε μπλε εισιτήριο, πρέπει να φοράτε ρουχισμό της Φιορεντίνα ή ουδέτερο ρουχισμό για να αποκτήσετε πρόσβαση στο γήπεδο. Η είσοδος δεν θα σας επιτραπεί εάν φοράτε ρούχα οποιασδήποτε άλλης ομάδας ή και εθνικής ομάδας», αναφέρει η UEFA.