Τσέφεριν : «Ανάρμοστη η συμπεριφορά του Ρουμπιάλες»

Αλεξάντερ Τσέφεριν

i

© intime

Τσέφεριν : «Ανάρμοστη η συμπεριφορά του Ρουμπιάλες»

Μαρία Δαλιάνη • 10:54 - 31.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:51 - 14.08.2024

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν, πρόεδρος της UEFA, μίλησε στην L'Equipe για την συμπεριφορά του Ρουμπιάλες κατά της Τζένι Ερμόσο στο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών, την οποία και χαρακτήρισε ανάρμοστη.

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν μίλησε στο γαλλικό μέσο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμπεριφορά του πρώην πλέον προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας Ρουμπιάλες κατά της Τζένη Ερμόσο την οποία και χαρακτήρισε ανάρμοστη. Ωστόσο, τόνισε ότι θα αφήσει τα όργανα της FIFA να διεξάγουν την πειθαρχική έρευνα και ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να παρέμβει.

«Φυσικά, αυτό που έκανε ήταν ανάρμοστο. Το ξέρουμε όλοι. Ελπίζω να ξέρει ότι ήταν ακατάλληλο. Αυτό αρκεί προς το παρόν γιατί θα αποφασίσουν τα ανεξάρτητα πειθαρχικά όργανα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της UEFA.

«Η υπόθεσή του βρίσκεται στα χέρια του πειθαρχικού οργάνου της Διεθνούς Ομοσπονδίας (FIFA). Οποιαδήποτε σχόλια μπορεί να κάνω θα ακούγονται σαν πίεση. Είναι σε αναστολή από όλες τις λειτουργίες του, παντού. Δεν χρειάζεται να το κάνει δύο φορές».