Στη 19η θέση της UEFA η Ελλάδα μετά τις ισοπαλίες των ΠΑΟΚ και Άρη
i

© Intime

Στη 19η θέση της UEFA η Ελλάδα μετά τις ισοπαλίες των ΠΑΟΚ και Άρη

Δημήτρης Χούπης 23:08 - 27.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:38 - 14.08.2024

Οι ισοπαλίες του ΠΑΟΚ και του Άρη στο Conference League έδωσαν συνολικά 200 βαθμούς στην Ελλάδα, που παρέμεινε στην 19η θέση του UEFA Ranking.

Οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης ξεκίνησαν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι την Πέμπτη (27/7), αφού έδωσαν τα πρώτα τους επίσημα παιχνίδια για τον β' προκριματικό γύρο του Conference League.

Από τη μία ο ΠΑΟΚ, που υποδέχτηκε την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στο γήπεδο της Τούμπας και παρότι ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα πρόκρισης, καθώς «κόλλησε» στο 0-0. Και από την άλλη ο Άρης, ο οποίος φιλοξενήθηκε από την Αραράτ στην Αρμενία και ήρθε επίσης ισόπαλος με 1-1, ενώ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ.

Δύο ισοπαλίες λοιπόν για τους Θεσσαλονικείς, που σίγουρα δεδομένου της δυναμικής των αντιπάλων τους θα μπορούσαν να τα έχουν πάει καλύτερα. Τι σημαίνει αυτό όμως για την Ελλάδα και τη βαθμολογική της θέση στο UEFA Ranking

Παραμονή στην 19η θέση. Η Ελλάδα ούτε ανέβηκε, ούτε έπεσε, αφού το μόνο που κατάφερε να πάρει από τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ και του Άρη είναι 200 βαθμούς. Έτσι, έμεινε στην 19η θέση με 20.525 βαθμούς.

Δείτε το UEFA Ranking μετά τα αποτελέσματα των Άρη και ΠΑΟΚ: