Μαρινάκης και Κονέ μαζί στα VIP του «Στάμφορντ Μπριτζ» - Στο γήπεδο και ο Γουίλιαν!

Ο ατζέντης του Φοφανά ανάμεσα σε Κονέ και Μαρινάκη

Μαρινάκης και Κονέ μαζί στα VIP του «Στάμφορντ Μπριτζ» - Στο γήπεδο και ο Γουίλιαν!

Sportal newsroom 17:31 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:36 - 01.09.2024

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι μαζί με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ, Παναγιώτη Κονέ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για το παιχνίδι της Τσέλσι με την Κρίσταλ Πάλας.

Η αναμέτρηση της Τσέλσι με την Κρίσταλ Πάλας στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την 3η αγωνιστική της Premier League έχει μπόλικο... άρωμα από Stoiximan Super League. Και αυτό όχι γιατί στις δύο ομάδες αγωνίζονται παίκτες που ήταν στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά γιατί στο γήπεδο των Λονδρέζων έχουν δώσει το παρών άνθρωποι ελληνικών ομάδων.

Και μάλιστα της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της ΠΑΕ ΑΕΚ! Συγκεκριμένα, το παρών στα VIP του «Στάμφορντ Μπριτζ» έχει δώσει ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ. Τώρα το γιατί βρίσκονται εκεί δεν είναι γνωστό, αλλά μπορούν να γίνουν διάφορες εικασίες, που αφορούν το κομμάτι των μεταγραφών, με τους Γουίλιαν και Φοφανά να είναι στην κορυφής της επικαιρότητας για Ολυμπιακό και ΑΕΚ αντίστοιχα.

Οι «ερυθρόλευκοι» τον τελευταίο καιρό φέρεται να έχουν στο στόχαστρο τους, τον Γουίλιαν, που αγωνίζεται στη Φούλαμ. Μάλιστα ο πρώην άσος της Τσέλσι βρέθηκε κι αυτός την ίδια ώρα στο Στάμφορντ Μπριτζ για να παρακολουθήσει την πρώην ομάδα του, με τις φήμες πλέον να φουντώνουν ακόμα και για απευθείας επαφή του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον ποδοσφαιριστή.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Γουίλιαν:

Όσον αφορά τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ, θα μπορούσε η παρουσία του στο γήπεδο της Τσέλσι να έχει να κάνει με το ενδιαφέρον που έχουν δείξει οι «κιτρινόμαυροι» για τον Φοφανά, που είναι παίκτης των Λονδρέζων και βρίσκεται πολύ ψηλά στην κιτρινόμαυρη λίστα. Αυτό είναι το σενάριο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες...

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!