Βούρκωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης: «Δεν είναι ένα όνειρο τρελό, είναι πραγματικότητα» (vid)

Βαγγέλης Μαρινάκης

i

PrtScr

Βούρκωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης: «Δεν είναι ένα όνειρο τρελό, είναι πραγματικότητα» (vid)

Sportal newsroom 09:53 - 30.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:53 - 30.05.2024

Μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Conference League, o Βαγγέλης Μαρινάκης αφιέρωσε το τρόπαιο στους Έλληνες, τον πατέρα του, τον Σάββα Θεοδωρίδη, στη Θύρα 7 και βούρκωσε μπροστά στις κάμερες.

Ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή της Ευρώπης, με τον Eλ Κααμπί να στέλνει τους «ερυθρόλευκους» στον έβδομο ουρανό και όλη η χώρα ζει απίστευτες μοναδικές στιγμές έκστασης για την κατάκτηση του Europa Conference League από τους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έγραψε την ενδοξότερη σελίδα της «χρυσής» ιστορίας του και με τη νίκη επί της Φιορεντίνα με 1-0 κατέκτησε το Conference League.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης από την πλευρά του, μίλησε στο MEGA για τον θρίαμβο της ομάδας του και βούρκωσε μπροστά στις κάμερες.

«Τόσο χρόνια ο λαός του Ολυμπιακού τραγουδάει για ένα όνειρο τρελό. Για έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Εγώ από τότε που ήμουν μικρός και ταξίδευα, είχα αναμνήσεις όπου έβλεπα παιδιά από όλο τον κόσμο να φεύγουν κλαμένοι για άτυχες και κακές στιγμές είτε ήταν στην Ιταλία είτε στον Πειραιά, και όταν ανέλαβα τον Ολυμπιακό, γιατί δεν μπορείς να πεις πως αγόρασα τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι μία ιδέα. Όταν ασχολήθηκα με τον Ολυμπιακό, το όνειρό μου ήταν να δω αυτά τα παιδιά χαρούμενα. Σήμερα δεν είναι όνειρο τρελό αλλά πραγματικότητα, εδώ σε ελληνικά χώματα. Σήμερα είχαμε μία πολύ καλή φιλοξενία και ήθελα να τους ευχαριστήσω.

Σήμερα γιορτάζει όλη η Ελλάδα. Ήταν κάτι που το χρωστάγαμε σε όλους τους Έλληνες, στα παιδιά που έχουν φύγει, στον πατέρα μου, στον Σάββα Θεοδωρίδη, στη Θύρα 7. Το κύπελλο θα φύγει μετά το Δημοτικό Θέατρο και θα πάει εκεί και αύριο στον πατέρα μου και στον Σάββα. Είναι στιγμές συγκίνησης και μεγάλης χαράς. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να ανεβαίνουμε ψηλά. Είναι μία συλλογική δικαίωση και είμαστε τυχεροί διότι συνήθως το πιάτο τρώγεται κρύο αλλά εμείς σήμερα το φάγαμε ζεστό. Το επόμενο μπορεί να είναι το Europa League και είδατε τι κάνανε οι νέοι μας σήμερα.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τα νέα παιδιά που έδειξαν το ταλέντο τους και κέρδισαν το Champions League των νέων. Τις είχα ονειρευτεί αυτές τις στιγμές, και αυτό που έχω πει σε όλους τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου, πως θα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να σκεφτούμε μόνο τη νίκη.

Όταν έχεις κερδίσει ομάδες Champions League τότε ξέρεις ότι μπορείς να το κάνεις. Δεν είναι όνειρο. Εμείς σήμερα δεν θα χάναμε ποτέ. Ειδικά στην Ελλάδα. Ήμουν σίγουρος και αυτό έπρεπε να το μεταδώσω. Είδατε το αποτέλεσμα. Το άξιζε αυτό ο υπέροχος κόσμος. Σήμερα είναι όλοι οι Έλληνες χαρούμενοι. Το κάναμε πάνω από όλα για την Ελλάδα. Το κάναμε μόνοι μας. Σήμερα γιορτάζει όλη η Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός έκανε την αρχή.

Συνήθως ο κόσμος θυμάται τον τελευταίο. Κάναμε μία πολύ καλή αρχή και πιστεύω πως θα το πετύχουν και άλλες ομάδες. Το όνειρο μας είναι ένα Europa League. Στο Μπιλμπάο είναι πολύ καλά, είναι και ο Ερνέστο εκεί που πανηγύρισε μαζί μας σήμερα. Τον έχω μες στην καρδιά μου. Ζήτω η Ελλάς, ζήτω ο Ολυμπιακός».