Η πανηγυρική φωτογραφία του Μαρινάκη με τα... τέσσερα στην Άστον Βίλα

Η πανηγυρική φωτογραφία του Μαρινάκη με τα... τέσσερα στην Άστον Βίλα

Sportal newsroom 11:13 - 03.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:35 - 29.05.2024

Με τέσσερα υψωμένα δάχτυλα φωτογραφήθηκαν οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Μιλτιάδης Μαρινάκης και Σωκράτης Κομινάκης μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο «Βίλα Παρκ».

Σε... θρύλος της Ευρώπης «βαφτίστηκε» το βράδυ της Πέμπτης (2/5) ο Ολυμπιακός, μετά το ασύλληπτο διπλό κόντρα στην Άστον Βίλα (2-4). Ο «φλογερός» Ελ Κααμπί έκανε τα πάντα, πέτυχε χατ - τρικ και σχεδόν έκλεισε το εισιτήριο των «ερυθρόλευκων» για τον τελικό του UEFA Europa Conference League.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης πανηγύρισε μαζί με τους οπαδούς των ερυθρόλευκων στο Βίλα Παρκ και μάλιστα έγινε ένα μαζί τους, εμφανώς συγκινημένος για το επίτευγμα της ομάδας του. Λίγο αργότερα, ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού ύψωσε τα τέσσερα δάχτυλα μαζί με τον γιο του, Μιλτιάδη και τον Σωκράτη Κομινάκη και πόζαραν στην κάμερα.

Σε μία εβδομάδα, στις 9 Μαΐου οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα υποδεχτούν τους «χωριάτες» στο Γ. Καραϊσκάκης για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Conference League. Με στόχο να γράψουν ιστορία και να προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας.

Οι τρεις τους είχαν τραβήξει αντίστοιχες φωτογραφίες και στο παρελθόν και συγκεκριμένα μέσα στην Κωνσταντινούπολη μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League.

Μέσα σε αποθέωση η άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στο «Ελ. Βενιζέλος»