Ποινή αποκλεισμού πέντε αγωνιστικών από την FA στον Βαγγέλη Μαρινάκη

O πρόεδρος της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης

i

©Intime

Ποινή αποκλεισμού πέντε αγωνιστικών από την FA στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Sportal newsroom 17:24 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:04 - 18.10.2024

Με πέντε αγωνιστικές τιμωρήθηκε από την FA ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα της Νότιγχαμ Φόρεστ κόντρα στη Φούλαμ.

Με... βαριά καμπάνα τιμωρήθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Νότιγχαμ Φόρεστ και Φούλαμ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Premier League. H FA γνωστοποίησε την απόφαση της και η ποινή που επιβάλλεται στον ισχυρό άνδρα είναι πέντε αγωνιστικές αποκλεισμού από τα γήπεδα.

«Ο Ευάγγελος Μαρινάκης της Νότιγχαμ Φόρεστ έχει τιμωρηθεί από την ανεξάρτητη Ρυθμιστική Επιτροπή.  Ο Ευάγγελος Μαρινάκης κατηγορήθηκε για ανάρμοστη συμπεριφορά μετά τον αγώνα της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League, με τη Φούλαμ, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.  

Το μυθικό προπονητικό κέντρο της Νότιγχαμ Φόρεστ: «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με μια επένδυση πολλών εκατομμυρίων έκανε την ολική μεταμόρφωση» (vid)
PREMIER LEAGUE

21:57 - 12.10.2024

Το μυθικό προπονητικό κέντρο της Νότιγχαμ Φόρεστ: «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με μια επένδυση πολλών εκατομμυρίων έκανε την ολική μεταμόρφωση» (vid)

Μέσα από μία πολύ μεγάλη επένδυση που έκανε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει πλέον στη διάθεσή της ένα προπονητικό κέντρο... διαμάντι.

Υποστηρίχτηκε ότι η συμπεριφορά του γύρω από την περιοχή της φυσούνας μετά το τελευταίο σφύριγμα ήταν ακατάλληλη. Παρόλο που αρνήθηκε τις κατηγορίες, οι ισχυρισμοί του δεν έγιναν δεκτοί από την ανεξάρτητη Ρυθμιστική Επιτροπή και επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού πέντε αγώνων από τα γήπεδα.  Οι γραπτοί λόγοι για τις αποφάσεις της ανεξάρτητης Ρυθμιστικής Επιτροπής θα δημοσιευθούν σε εύθετο χρόνο», ανέφερε η FA στην ανακοίνωσή της.

Θυμίζουμε πως σε εκείνη την αναμέτρηση, η Νότιγχαμ Φόρεστ ηττήθηκε με 0-1 από τη Φούλαμ, έχοντας έντονα παράπονα από τον διαιτητή. Ο Ραούλ Χιμένεθ ήταν εκείνος που σκόραρε το μοναδικό γκολ του αγώνα από τη λευκή βούλα, με τη γηπεδούχο να διαμαρτύρεται για την απόφαση

Στον αγγλικό σύλλογο ήταν εκνευρισμένοι επίσης με το γεγονός ότι δεν δόθηκε πέναλτι σε μαρκαρίσματα στους Αβονίγι και Ελάνγκα, έχοντας έντονα παράπονα από τον διαιτητή, Τζος Σμιθ. Μάλιστα, μετά το ματς, ο τεχνικός Νούνο Εσπίριτο Σάντος είπε μετά το ματς: «Όλοι θέλουμε δικαιοσύνη και να συνεχίσουν τα πράγματα ομαλά. Καταλαβαίνω πως δεν χρειάζεται να μιλάω για τους διαιτητές. Αλλά ήταν κακός, έτσι δεν είναι;», είχε πει ο προπονητής των «ρεντς».

Λίγο αργότερα είχε ακολουθήσει η ανακοίνωση της FA, μέσω της οποίας καλούσε τον κ. Μαρινάκη σε απολογία. Αναλυτικά σε αυτή αναφερόταν πως: «Ο Ευάγγελος Μαρινάκης της Νότιγχαμ Φόρεστ κατηγορήθηκε γι’ ανάρμοστη συμπεριφορά μετά τον αγώνα της στην Premier League εναντίον της Φούλαμ το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου. Εικάζεται ότι η συμπεριφορά του Ευάγγελου Μαρινάκη γύρω από την περιοχή των αποδυτηρίων μετά το ματς ήταν απρεπής. Έχει προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου για να απαντήσει».