Βαγιαννίδης για Μπάλντοκ: «Τζορτζ για σένα»

Βαγιαννίδης για Μπάλντοκ: «Τζορτζ για σένα»

Sportal newsroom 00:13 - 12.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:56 - 12.10.2024

Με μία συγκινητική ανάρτηση ο Γιώργος Βαγιαννίδης αφιέρωσε τη νίκη της Εθνικής ομάδας, επί της Αγγλίας στο «Γουέμπλεϊ», στον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Άπαντες στον Παναθηναϊκό, στην Εθνική Ελλάδας και σε όλη τη φίλαθλη κοινή γνώμη είναι συγκλονισμένοι από τον χαμό του 31χρονου αμυντικού. Η νίκη, με 2-1, της Εθνικής στο «Γουέμπλεϊ» επί της Αγγλίας για το Nations League αφιερώθηκε στον Τζορτζ Μπάλντοκ, που έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη (9/10).

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης, συμπαίκτης του εκλιπόντος στο Τριφύλλι και την Ελλάδα, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram. Αφιερώνοντας τη μεγάλη νίκη της Εθνικής στον αδικοχαμένο Μπάλντοκ. «George... για σένα», έγραψε ο 23χρονος δεξιός μπακ, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία που έχει γίνει viral.

Η φωτογραφία αποτυπώνει όλους τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας να κρατούν και να σηκώνουν ψηλά τη φανέλα του Τζορτζ Μπάλντοκ με το εθνόσημο και τον αριθμό «2». Η Ελλάδα, την Κυριακή (13/10), υποδέχεται την Ιρλανδία στο Φάληρο για τη συνέχεια της διοργάνωσης. Σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να παρευρεθεί πολύς κόσμος, για να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα.