Ο Λουτσέσκου... τρελαίνεται για τον Βαγιαννίδη, η ΑΕΚ θέλει να τον κάνει «νέο Μπρινιόλι»

Ο Λουτσέσκου... τρελαίνεται για τον Βαγιαννίδη, η ΑΕΚ θέλει να τον κάνει «νέο Μπρινιόλι»

Sportal newsroom 11:28 - 01.10.2024 / Ανανεώθηκε: 11:52 - 01.10.2024

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης δεν έχει απαντήσει στην πρόταση που του έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός, ο Λουτσέσκου έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον παίκτη, ο οποίος βρίσκεται ψηλά και στη λίστα του Αλμέιδα.

Προφανώς και δεν ήταν λόγοι τακτικής αυτοί που άφησαν εκτός αποστολής τον Γιώργο Βαγιαννίδη στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όσο κι αν υπάρχουν ενστάσεις και αμφιβολίες για την προπονητική αξία του Ντιέγκο Αλόνσο, ένα πράγμα δεν μπορεί να του χρεωθεί: πως βλέπει ποιοι είναι οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές του και αυτούς χρησιμοποιεί. Ο «Βάγια» είναι ο καλύτερος δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού και γι' αυτό ο Ουρουγουανός προπονητής τον είχε καθιερώσει ως βασικό.

Άλλωστε λίγες μέρες πριν ανακοινώσει την αποστολή, είχε τον Βαγιαννίδη βασικό στο ματς με τον Πανσερραϊκό. Να άλλαξε τόσο πολύ η εικόνα του στις προπονήσεις ώστε από την αρχική ενδεκάδα να βρεθεί στην εξέδρα... αποκλείεται. Άρα; Άρα έχει να κάνει με το ζήτημα του συμβολαίου του. Του έχει γίνει πρόταση, όπως αποκάλυψε το Sportal, δεν έχει μπει καν στον... κόπο να απαντήσει έως τώρα ο παίκτης, υπάρχει δυσαρέσκεια και ένα «βαρύ» κλίμα αυτή τη στιγμή.

Ποια είναι η Βίκυ Καρνέζη η οποία τραγούδησε στην σουίτα του Μάριου Ηλιόπουλου;
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:54 - 01.10.2024

Ποια είναι η Βίκυ Καρνέζη η οποία τραγούδησε στην σουίτα του Μάριου Ηλιόπουλου;

Ο Μάριος Ηλιόπουλος πανηγύρισε την νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού, μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους στην σουίτα του και μεταξύ αυτών, ήταν και η τραγουδίστρια Βίκυ Καρνέζη , η οποία μάλιστα του αφιέρωσε και ένα τραγούδι.

Μπορεί και να αλλάξει στο μέλλον. Θα το δούμε αυτό αύριο, με το αν ο παίκτης θα βρίσκεται στο αεροπλάνο που θα φύγει για Βοσνία για το ματς με την Μπόρατς. Αν δεν είναι και αν δεν είναι ούτε στην αποστολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τότε θα δυσκολέψουν τα πράγματα και δύσκολα θα βρεθεί φως στο τούνελ για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Λουτσέσκου... τρελαίνεται για τον παίκτη

Το δε σήριαλ Βαγιαννίδη, αν δεν υπάρξει ανατροπή με τον Παναθηναϊκό, θα μας απασχολήσει και τους επόμενους μήνες. Γιατί η αξία του, η ηλικία του, η προοπτική του και η μεταπωλητική του αξία είναι κάτι που δεν αφήνει αδιάφορη καμία ομάδα και κανέναν προπονητή στην Ελλάδα. Με πρώτο τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος προπονητής... τρελαίνεται για τον Βαγιαννίδη και τις αρετές που έχει σαν ποδοσφαιριστής. Τον θεωρεί έναν πολύ σύγχρονο μπακ, μια... πάστα παίκτη που από τη σωματοδομή του σε ψήνει ότι η καριέρα του μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά.

Ο τρόπος που ο Λουτσέσκου θέλει από τα μπακ του να αγωνίζονται ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που έχει ο Βαγιαννίδης. Στο πως κουβαλάει την μπάλα, στο πως τρέχει με αυτή, στα ανεβάσματα, στις «μπούκες» στην περιοχή. Και θεωρεί ότι έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης και μπορεί να διορθώσει πολλά και αμυντικά.

Ένα το κρατούμενο λοιπόν ο... ΠΑΟΚ. Που σε 90 μέρες από σήμερα μπορεί να πλησιάσει τον παίκτη νόμιμα, να του κάνει πρόταση νόμιμα και να τον κλείσει νόμιμα. Για την ώρα δεν έχει κάνει τίποτα, γιατί δεν του... επιτρέπεται, αλλά το μήνυμα στην πλευρά του παίκτη - και στον ίδιο και στον πατέρα του - το έχει στείλει. Και τι λέει το μήνυμα; Ότι ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή δίνει περισσότερα χρήματα απ' αυτά που του έχει προτείνει ο Παναθηναϊκός.

Η ΑΕΚ το έχει ξανά κάνει

Δε θα παίξει μόνος του ο ΠΑΟΚ, καθώς για τον Βαγιαννίδη... καραδοκεί και η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα. Ενός προπονητή, δηλαδή, που επίσης θέλει από τους μπακ του τα στοιχεία που κουβαλάει ο Βαγιαννίδης στο επιθετικό κομμάτι. Έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια ο Αργεντινός για τον 23χρονο μπακ του Παναθηναϊκού.

Και φυσικά η ΑΕΚ το έχει κάνει ξανά και μάλιστα πολύ πρόσφατα να επιχειρήσει - και εν τέλει να κλείσει - παίκτη από τον Παναθηναϊκό. Και μιλάμε για την περίπτωση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Με τον οποίο υπήρχε οριστική συμφωνία από τον Ιανουάριο, λίγους μήνες πριν εκπνεύσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Και γι' αυτό οι «πράσινοι» είχαν τον Ιταλό... παρκαρισμένο στην εξέδρα. Κάτι που θα γίνει και με τον Βαγιαννίδη αν ο παίκτης συμφωνήσει τον Ιανουάριο με άλλη ομάδα, εκτός αν αυτή είναι του εξωτερικού. Γιατί υπάρχει πάντα και αυτό το ενδεχόμενο, το οποίο έχει σε προτεραιότητα ο «Βάγια» σε περίπτωση που τελικά δεν τα βρει με τον Παναθηναϊκό.

Η Μπράγκα υπάρχει στο κάδρο, όπως υπάρχουν και ομάδες από Ισπανία και Ιταλία. Για ένα παιδί που αυτή τη στιγμή μοιάζει να κοστολογεί τον εαυτό του κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως, θεωρώντας πως μπορεί να βγει στην αγορά ως ελεύθερος και να τα βρει αυτά τα χρήματα. Περίπου τα διπλάσια, δηλαδή, απ' αυτά που του έχει προσφέρει ο Παναθηναϊκός.