«Ο Βαγιαννίδης ενδιαφέρει την Μπενφίκα - Το ποσό που θέλει ο Παναθηναϊκός για να τον παραχωρήσει»

Γιώργος Βαγιαννίδης

i

Intime

«Ο Βαγιαννίδης ενδιαφέρει την Μπενφίκα - Το ποσό που θέλει ο Παναθηναϊκός για να τον παραχωρήσει»

Κώστας Τόπας 14:52 - 20.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:52 - 20.07.2024

Δημοσίευμα από την Πορτογαλία αναφέρει ότι ο Γιώργος Βαγιαννίδης βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπενφίκα, η οποία ετοιμάζεται να κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει.

Εκτός από το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο βρίσκεται στην επικαιρότητα, οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, βρίσκεται στο στόχαστρο πορτογαλικής ομάδας.

Ο λόγος για τον Γιώργο Βαγιαννίδη, για τον οποίο φέρεται να ενδιαφέρεται σοβαρά η Μπενφίκα. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει λογαριασμός στο Twitter, οι «Αετοί» έχουν εδώ κι αρκετό καιρό στη λίστα τους τον 22χρονο Έλληνα δεξιό μπακ και δεν αποκλείεται να κάνουν την κίνησή τους για να τον αποκτήσουν.

Βέβαια, αυτό ενδέχεται να γίνει σε περίπτωση που αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι ο Αλεξάντερ Μπαχ, ο οποίος την περυσινή σεζόν ήταν βασικό μέλος της ομάδας, πραγματοποιώντας 32 εμφανίσεις κι έχοντας απολογισμό δύο τέρματα και τέσσερις ασίστ. Για τον 26χρονο Δανό διεθνή μπακ ενδιαφέρεται η Μπαρτσελόνα κι αν κι εφόσον προχωρήσει η υπόθεση, τότε η Μπενφίκα θα βάλει μπρος το σχέδιο με τον Βαγιαννίδη.

Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός δεν είναι αρνητικός στην παραχώρηση του νεαρού αμυντικού. Αρκεί στα ταμεία του συλλόγου να φτάσει πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ. Σε αυτή την περίπτωση οι «πράσινοι» θα ανοίξουν συζητήσεις με την Μπενφίκα, προκειμένου να προχωρήσει η μεταγραφή.

Την περυσινή σεζόν ο Βαγιαννίδης κατέγραψε 37 συμμετοχές με το «τριφύλλι» στο στήθος, με απολογισμό μία ασίστ κι ένα γκολ, αυτό στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος Betsson κόντρα στον Άρη, όπου και χάρισε στον Παναθηναϊκό το τρόπαιο.