Βαγιαννίδης: «Πιστεύω πως θα κάνουμε τρομερό ματς με την Τσέλσι - Μαγική η βραδιά με Λανς» (vid)
i

© Intime

Βαγιαννίδης: «Πιστεύω πως θα κάνουμε τρομερό ματς με την Τσέλσι - Μαγική η βραδιά με Λανς» (vid)

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης κλήθηκε να σχολιάσει την κλήρωση του Παναθηναϊκού στη League Phase του Conference League.

Ο Παναθηναϊκός έζησε μία μαγική βραδιά στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, κάνοντας την ανατροπή κόντρα στη Λανς και πανηγυρίζοντας την πρόκριση στη League Phase του Conference League. Λίγες ώρες μετά το «τριφύλλι» έμαθε τους αντιπάλους του και με αφορμή την κλήρωση, ο Γιώργος Βαγιαννίδης μίλησε στο ΣΚΑΙ και κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Ήταν μία τρελή βραδιά, μαγική θα έλεγα με τόσο κόσμο. Σίγουρα μας έφυγε ένα βάρος πήραμε μία ανάσα καθώς κερδίοσαμε λίγο χρόνο. Το ότι έχουμε έξι ευρωπαϊκά ματς μας δίνει το χρόνο να δουλέψουμε. Είμαστε μία νέα ομάδα, με καινούργιο προπονητή και η πρόκριση μας δίνει τον χρόνο να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, μας έφυγε ένα βάρος που είχαμε από την αρχή της προετοιμασίας. Νομίζω ότι θα κάνουμε τρομερό ματς με την Τσέλσι».

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:34 - 29.08.2024

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!

Εν Ελλάδι υπάρχουν πέντε, λεγόμενες μεγάλες, ομάδες (μαζί με τον Αρη) αλλά τέσσερις διεκδικούν ετησίως τον τίτλο, ως είδαμε και πέρυσι, σε μια σεζόν… θρίλερ που ανέδειξε πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!