«Ο Παναθηναϊκός τσεκάρει τον Βάινταλ από τον Άγιαξ»
i

© Imago

«Ο Παναθηναϊκός τσεκάρει τον Βάινταλ από τον Άγιαξ»

Sportal newsroom 21:13 - 23.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:13 - 23.07.2024

Ο Όουεν Βάινταλ του Άγιαξ βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ολλανδίας.

Ο Παναθηναϊκός έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ και στο προσκήνιο βρέθηκε ακόμη μία περίπτωση. Ο λόγος γίνεται για τον Όουεν Βάινταλ, ο οποίος ανήκει στον Άγιαξ κι έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «telegraaf.nl», οι πράσινοι τον έχουν στη λίστα τους και θέλουν να τον αποκτήσουν με τη μορφή του δανεισμού, ωστόσο τα εμπόδια φαίνεται πως είναι αρκετά.

Ο παίκτης ξεχώρισε με τις επιδόσεις του στην προετοιμασία του «Αίαντα» και δεν είναι θετικός με την προοπτική του ελληνικού πρωταθλήματος. Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως το μεγάλο συμβόλαιο του Βάινταλ επηρεάζει το μπάτζετ της ομάδας, γι΄ αυτό και οι Ολλανδοί επιθυμούν τον δανεισμό του. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 5.5 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά στο προφίλ του ακραίου οπισθοφύλακα, την περσινή σεζόν έπαιξε ως δανεικός στο Βέλγιο με την φανέλα της Αντβέρπ, προσθέτοντας στο βιογραφικό του 40 εμφανίσεις με 1 γκολ. Σε εθνικό επίπεδο είναι 11 φορές διεθνής, ενώ έχει παίξει και σε όλα τα μικρά κλιμάκια των Οράνιε.