Βαλμπουενά για Ραμπιό: «Μου αρέσει η μεταγραφή του στη Μαρσέιγ γιατί είναι ένας παίκτης με... cojones»

O Βαλμπουενά κόντρα στον Ραμπιό - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Βαλμπουενά για Ραμπιό: «Μου αρέσει η μεταγραφή του στη Μαρσέιγ γιατί είναι ένας παίκτης με... cojones»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:30 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:30 - 23.09.2024

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τη μεταγραφή του Ραμπιό στη Μαρσέιγ ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος τόνισε πως ο παίκτη έχει πολλά.... α@@@δια.

Ποδοσφαιριστής της Μαρσέιγ είναι και επίσημα ο Αντριάν Ραμπιό και με αφορμή την εν λόγω μεταγραφή, η γνωστή ιστοσελίδα «RMC Sport» ζήτησε τη γνώμη του Ματιέ Βαλμπουενά. Ο άσος της Athens Kallithea από πλευράς του απάντησε με τα καλύτερα λόγια για την απόκτηση του παίκτη από τους Μασσαλούς. Ο ίδιος, μάλιστα, χαρακτήρισε τον συμπατριώτη του έναν παίκτη που έχει χαρακτήρα αλλά και πολλά... α@@@δια, με τη φράση αυτή να γίνεται viral

«Αν πρέπει να δώσω την οπτική μου σε αυτή την επιλογή; Θεωρώ ότι ο Αντριάν Ραμπιό έχει χαρακτήρα και αυτό είναι που μου αρέσει. Εμένα, μου αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν προσωπικότητα, που έχουν θάρρος, που έχουν... α@@@δια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ποδοσφαιριστής της Athens Kallithea, Ματιέ Βαλμπουενά, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «RMC Sport».

Παίκτης της Μαρσέιγ κι επίσημα ο Ραμπιό μέχρι το 2026

Η Μαρσέιγ ολοκλήρωσε και επίσημα το απόγευμα της Τρίτης (17/9) την απόκτηση του Αντριέν Ραμπιό, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος απ’ τη Γιουβέντους απ’ την 1η Ιουλίου. Ο διεθνής Γάλλος μέσος είχε συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα της Μασσαλίας απ’ την Κυριακή (15/9) κι αφού ολοκλήρωσε τις ιατρικές εξετάσεις του έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο, με τη Μαρσέιγ να ολοκληρώνει μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση.

Ο Ραμπιό επιστρέφει στη Ligue 1 μετά από 5 χρόνια, όταν αποχώρησε απ’ την Παρί Σεν Ζερμέν και πήρε τη φανέλα με το Νο25 κατά την επίσημη παρουσίασή του απ’ το γαλλικό κλαμπ. Με την Παρί ο Ραμπιό έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο του τον Αύγουστο του 2012 σε ηλικία 17 ετών, ενώ μέτρησε συνολικά 227 παιχνίδια και κατέκτησε 6 πρωταθλήματα Γαλλίας, 4 Κύπελλα Γαλλίας, 5 Λιγκ Καπ και 4 Super Cup.

Με τη Γιουβέντους κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2020, το Κύπελλο Ιταλίας το 2021 και το 2024 και το ιταλικό Super Cup του 2021. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο έπαιξε σε 35 αγώνες με τους «μπιανκονέρι» έχοντας 5 γκολ, ενώ είναι 48 φορές διεθνής με την Εθνική Γαλλίας.