Βαλμπουενά: «Ο Ολυμπιακός είναι πάντα στη καρδιά μου, όταν σκοράρεις σε αυτό το γήπεδο είναι κάτι ιδιαίτερο»

Ματιέ Βαλμπουενά

i

©Intime

Βαλμπουενά: «Ο Ολυμπιακός είναι πάντα στη καρδιά μου, όταν σκοράρεις σε αυτό το γήπεδο είναι κάτι ιδιαίτερο»

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:38 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:05 - 02.09.2024

Ο Ματιέ Βαλμπουενά σε δηλώσεις που παραχώρησε στην Cosmote TV μετά το ισόπαλο ματς της Athens Kallithea με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αγάπη του για τον Ολυμπιακό.

Η Athens Kallithea ήταν εξαιρετική στη Λεωφόρο, κρατούσε στα χέρια της το τρίποντο αλλά ο Τετέ έφερε το ματς στα ίσα στις καθυστερήσεις του αγώνα, σώζοντας έναν βαθμό για τον Παναθηναϊκό. Ο Ματιέ Βαλμπουενά στο ντεμπούτο του με τους νεοφώτιστους, σκόραρε και σε δηλώσεις του μετά το φινάλε της αναμέτρησης τόνισε πως είναι ιδιαίτερο να σκοράρεις σε αυτό το γήπεδο. Ακόμη, ο 39χρονος βραχύσωμος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στην αγάπη του για τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματιέ Βαλμπουενά στην COSMOTE TV:

Για το ματς: «Για εμάς είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Δουλέψαμε πολύ. Είχαμε πολλές ευκαιρίες. Όταν έχεις τόσες πολλές φάσεις πρέπει να νικήσεις. Κρατάμε την απόδοση και θεωρώ πώς είμαστε σε σωστό δρόμο».

Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Ήταν ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό ματς για μένα γιατί ήταν με αυτόν τον αντίπαλο. Είμαι χαρούμενος για την πρώτη συμμετοχή. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα στη καρδιά μου όταν σκοράρεις σε αυτό το γήπεδο είναι κάτι ιδιαίτερο. Είμαι χαρούμενος για αυτό το γκολ. Αυτό το πρώτο γκολ με την νέα ομάδα μου. Ήταν μία καλή απόδοση από την πλευρά μας».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!