Φεύγει πριν καν ξεκινήσει: Η Κόμο «τελειώνει» τον Βαράν μετά τον τραυματισμό του

Σεσκ Φάμπρεγκας - Ραφαέλ Βαράν

Φεύγει πριν καν ξεκινήσει: Η Κόμο «τελειώνει» τον Βαράν μετά τον τραυματισμό του

Κώστας Τόπας 15:55 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:55 - 31.08.2024

Ο Ραφαέλ Βαράν αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν από την Κόμο, στην οποία εντάχθηκε στην αρχή του καλοκαιριού.

Ο 31χρονος αμυντικός, τέσσερις φορές νικητής του Champions League, εντάχθηκε στην Κόμο ως ελεύθερος τον Ιούλιο μετά την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ραφαέλ Βαράν υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη «νεοφώτιστη» ομάδα με την επιλογή να επεκτείνει τη συμφωνία του για μία ακόμη χρονιά.

Κατά την παρουσίασή του, ο προπονητής της Κόμο, Σεσκ Φάμπρεγας, αποθέωσε τον Γάλλο στόπερ λέγοντας ότι θα μπορούσε να φέρει τεράστια εμπειρία στην ομάδα του. Ο Βαράν επαίνεσε επίσης τον Φάμπρεγας, λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος, μου αρέσει πολύ η φιλοσοφία του παιχνιδιού και το πάθος του για το ποδόσφαιρο».

Αλλά μετά από τραυματισμό στην αναμέτρηση της Κόμο για το Coppa Italia με τη Σαλερνιτάνα στις 11 Αυγούστου, φαίνεται ότι ο πρώην αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στην πραγματικότητα, αφού υπέστη ζημιά με τον καμπτήρα μυ στον μηρό του, με αποτέλεσμα ο ιταλικός σύλλογος να τον αποκλειστεί από τη λίστα της ομάδας της Serie A για την επερχόμενη σεζόν, σύμφωνα με το «Sportmediaset».

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι ο Κόμο σκέφτεται να λύσει το συμβόλαιο του αμυντικού, λίγες εβδομάδες μετά την άφιξή του. Ο Γάλλος μίλησε για την πρόσφατη ένταξή του λέγοντας: «Στην αρχή ήμουν περίεργος να μάθω τι ήταν το έργο και μετά είδα αμέσως ότι ήταν ξεχωριστό.

Ήταν διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο που μου είχε προταθεί, οπότε ήθελα να μάθω περισσότερα. Όσο περισσότερα μάθαινα για την ομάδα, τόσο πιο ενδιαφέρον γινόταν, δίνοντάς μου μια διαφορετική προοπτική για το τι ήθελα να κάνω. Μόλις το έργο εμφανίστηκε, πήγε κατευθείαν στην κορυφή της λίστας και καταφέραμε να κλείσουμε τη συμφωνία».

Ο Βαράν πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Υπάρχουν πολλά να κάνουμε και είναι πολύ συναρπαστικό. Έχω μεγάλη εμπειρία στο υψηλότερο επίπεδο και τώρα, να μπορώ να μοιραστώ αυτή τη γνώση και να βοηθήσω έναν σύλλογο να χτιστεί και ελπίζω φτάσει στην κορυφή, είναι εξαιρετικά συναρπαστικό».

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν ο άλλοτε αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!