Η νεοφώτιστη Κόμο έκανε το «μπαμ» με τον Βαράν!

Βαράν

i

© Imago

Η νεοφώτιστη Κόμο έκανε το «μπαμ» με τον Βαράν!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:17 - 22.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:18 - 22.07.2024

Ο Ράφαελ Βαράν ήρθε σε συμφωνία με την Κόμο για διετές συμβόλαιο και είναι έτοιμος να γίνει κάτοικος Ιταλίας.

Η Κόμο έχει βάλει στόχο να... τρελάνει τους πάντες σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Η νεοφώτιστη ομάδα της Ιταλίας, η οποία επέστρεψε στη Serie A μετά από 21 χρόνια, ήρθε σε συμφωνία αρχικά με τους Ρέινα και Αλμπέρτο Μορένο, ενώ πριν μερικές ώρες γνωστοποίησε ακόμη ένα «μπαμ».

Ο λόγος γίνεται για τον Ράφαελ Βαράν, με τον Γάλλο στόπερ που κυκλοφορούσε ελεύθερος να δίνει τα χέρια με την Κόμο για διετές συμβόλαιο και με την προοπτική ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο. Μάλιστα, η παρουσία του Σεσκ Φάμπρεγκας στον πάγκο της ομάδας ήταν αυτή που ίσως έπαιξε τον καθοριστικότερο ρόλο για την απόφαση του πολύπειρου ποδοσφαιριστή.

Το αντίο του Βαράν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στο Ολντ Τράφορντ, ο Ράφαελ Βαράν δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του κι αποχώρησε από τον σύλλογο της Αγγλίας. Ο ίδιος μετακόμισε στο Μάντσεστερ και την περασμένη σεζόν μέτρησε ένα γκολ σε 32 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

«Για σας, τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήταν καταπληκτικά που έπαιξα κάποια χρόνια σε αυτόν τον ξεχωριστό σύλλογο και φόρεσα αυτήν τη φανέλα. Η πρώτη φορά που πήγα στο Ολντ Τράφορντ ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν τρέλα. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική. Ερωτεύτηκα τον σύλλογο, τους οπαδούς. Πρέπει να παίξεις για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να καταλάβεις τι αντιπροσωπεύει.

Για τα παιδιά μου, είναι το σπίτι τους εδώ. Και για μένα θα είναι πάντα ένα ξεχωριστό μέρος. Παρά το γεγονός ότι είχαμε μια δύσκολη σεζόν, είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον. Οι νέοι ιδιοκτήτες έρχονται με ξεκάθαρο σχέδιο και εξαιρετική στρατηγική. Θα σας δω στο Ολντ Τράφορντ για να σας αποχαιρετήσω στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν και θα είναι πολύ συγκινητικό», ανέφερε πριν από μερικές εβδομάδες στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του.