Ο Βαράν κάνει ντεμπούτο με την Κόμο και τραυματίζεται μετά από 19 λεπτά!

Ραφαέλ Βαράν

i

PrtScr

Ο Βαράν κάνει ντεμπούτο με την Κόμο και τραυματίζεται μετά από 19 λεπτά!

Κώστας Τόπας 09:53 - 12.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:02 - 12.08.2024

Ο Ραφαέλ Βαράν πραγματοποίησε το ντεμπούτο με την Κόμο, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ενδεχομένως ο ίδιος θα ήθελε.

Ο Γάλλος, Ραφαέλ Βαράν έκανε το ντεμπούτο του αυτή την Κυριακή με τη φανέλα της ιταλικής Κόμο, στην οποία εντάχθηκε αυτό το καλοκαίρι, αλλά δεν είχε μεγάλη τύχη σε εκείνο το ντεμπούτο αφού όταν δεν είχαν περάσει ούτε 20 λεπτά αγώνα χρειάστηκε να αντικατασταθεί λόγω τραυματισμού.

Συγκεκριμένα, ήταν στο 19ο λεπτό όταν μετά από κακή στήριξη του αριστερού του γονάτου ενώ έτρεχε, ζήτησε αλλαγή όταν παρατήρησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας πως πονάει αρκετά.

Να θυμίσουμε ότι ο Ραφαέλ Βαράν είναι ένας ποδοσφαιριστής που οι τραυματισμοί του δεν τον έχουν επηρεάσει στο παραμικρό τα τελευταία χρόνια.

Όλα όσα αναφέρθηκαν συνέβησαν σε έναν αγώνα που αντιστοιχεί στον 64ο τελικό του Coppa Italia στην οποίο η Κόμο με προπονητή τον Σεσκ Φάμπρεγκας αντιμετώπισε τη Σαμπντόρια. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες, 1-1 στην κανονική διάρκεια και τελικά την πρόκριση την πήρε η Σαμπντόρια με 4-3 στα πέναλτι.

Η Σαμπντόρια προηγήθηκε στο 37′ με το γκολ του Κύπριου αμυντικού Νικόλα Ιωάννου, ωστόσο, η Κόμο έφερε το ματς στα ίσα στο 44′ με τον Κουτρόνε. Το σκορ δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι, όπου οι Βέρντι και Μπραουνόντερ σημάδεψαν τα… δοκάρια του Γκιντότι με αποτέλεσμα οι Γενοβέζοι να πανηγυρίσουν μία μεγάλη πρόκριση.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!