Διάσειση και σπασμένα οστά στο πρόσωπο o Βάργκα - Ίσως υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

Βάργκα

i

© Imago

Διάσειση και σπασμένα οστά στο πρόσωπο o Βάργκα - Ίσως υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:10 - 24.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:37 - 24.06.2024

Τα νεότερα για την κατάσταση του άτυχου Μπαρνάμπας Βάργκα...

Η Ουγγαρία πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη κόντρα στην Σκωτία χάρη στο... buzzer beater του Τσόμποτ και παρέμεινε ζωντανή, ωστόσο αυτό το υπερπολίτιμο τρίποντο επισκιάστηκε από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Βάργκα.

Ο Ούγγρος επιθετικός συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα Γκαν και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο. Συγκεκριμένα, ο ίδιος έχασε τις αισθήσεις του και το ιατρικό τιμ έσπευσε να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες άμεσα, με τους συμπαίκτες του να τον καλύπτουν με σεντόνι για να μην τον «πιάνουν» οι κάμερες. Εν τέλει, ο επιθετικός αποχώρησε με φορεία και τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο, προκειμένου να λάβει την απαραίτητη θεραπεία.

Όσον αφορά την κατάστασή του, με νέα της ανακοίνωση η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ουγγαρίας τόνισε πως ο άτυχος άσος έπαθε διάσειση και έχει κατάγματα στο πρόσωπο πράγμα που σημαίνει ότι θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

«Πολλά οστά στο πρόσωπο του Μπαρνάμπας Βάργκα έσπασαν κατά τη σύγκουση κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ επίσης υπέστη διάσειση. Ο επιθετικός είναι πολύ πιθανό να υποβληθεί σε χειρουργική επέβαση. Περνά τη νύχτα στο νοσοκομείο της Στουτγκάρδης», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ομοσπονδία.

Σε δηλώσεις του μετά το ματς, ο τεχνικός της Ουγγαρίας, Μάρκο Ρόσι, μίλησε για την κατάσταση του επιθετικού της ομάδας κι ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Βάργκας είναι καλά. Δυστυχώς θα πρέπει να κάνει εγχείρηση αφού έσπασε το ζυγωματικό του. Αν περάσουμε δυστυχώς δε θα είναι μαζί μας στη συνέχεια».

Συγκλονιστική στιγμή: Ο... σωτήρας τον Ούγγρων, Τσόμποτ, ξέσπασε σε κλάματα και σήκωσε τη φανέλα του Βάργκα (pic & vid)
EURO 2024

00:48 - 24.06.2024

Συγκλονιστική στιγμή: Ο... σωτήρας τον Ούγγρων, Τσόμποτ, ξέσπασε σε κλάματα και σήκωσε τη φανέλα του Βάργκα (pic & vid)

Ο Τσόμποτ που με buzzer beater χάρισε τη νίκη στην Ουγγαρία κόντρα στη Σκωτία, έβαλε τα κλάματα και σήκωσε τη φανέλα του Βάργκα, που τραυματίστηκε σοβαρά στη διάρκεια του παιχνιδιού.