Επισκεπτήριο δέχθηκε στο νοσοκομείο ο Βάργκα από μέλη της Εθνικής Ουγγαρίας

To επισκεπτήριο του Βάργκα

i

© Twitter

Επισκεπτήριο δέχθηκε στο νοσοκομείο ο Βάργκα από μέλη της Εθνικής Ουγγαρίας

Sportal newsroom 16:37 - 25.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:37 - 25.06.2024

Παρέα στο νοσοκομείο είχε για λίγες ώρες ο Μπαρνάμπας Βάργκα, με τα μέλη της Εθνικής Ουγγαρίας να τον επισκέπτονται μετά το χειρουργείο του.

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Μπαρνάμπας Βάργκα, ο οποίος χειρουργήθηκε με επιτυχία μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Σκωτία - Ουγγαρία. Ο επιθετικός της Φερεντσβάρος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Στουτγκάρδης, εκεί όπου έκανε και την επέμβαση.

Λίγες ώρες μετά από αυτή, ο ίδιος δέχθηκε επισκέψεις στο δωμάτιο του, με τα μέλη της Εθνικής Ουγγαρίας να του κάνουν παρέα για λίγες ώρες. Συγκεκριμένα, τον άτυχο διεθνή επισκέφτηκε ο προπονητής της ομάδας, Μάρκο Ρόσι, κάποια από τα μέλη του τεχνικού του επιτελείου, αλλά και ο Έντρε Μπότκα, ο οποίος εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στο ρόστερ.

Θυμίζουμε πως όλα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής (23/6), κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Σκωτία - Ουγγαρία. Στο 69ο λεπτό του αγώνα, συγκεκριμένα, ο Μπαρνάμπας Βάργκα συγκρούστηκε με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, Γκαν, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Έπειτα από παρέμβαση του ιατρικού τιμ και σχεδόν ένα πεντάλεπτο αναμονής, ο επιθετικός της Φερεντσβάρος αποχώρησε με φορείο και τελικά διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Στουτγκάρδης.

Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ο Βάργκα όπως ενημέρωσε ο πατέρας του

Ο Μπαρνάμπας Βάργκα σόκαρε τον ποδοσφαιρικό κόσμο, μετά τον τραυματισμό του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Σκωτία για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Euro 2024. Ο επιθετικός της Φερεντσβάρος όπως έγινε γνωστό υπέστη διάσειση, ενώ είχε και σπασμένα οστά στο πρόσωπο. Όμως, έχει ξεφύγει τον κίνδυνο.

Ο πατέρας του λοιπόν ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του, λέγοντας ότι υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, αλλά ακόμα παραμένει άγνωστο πότε θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Τόνισε δε ότι η οικογένειά του πέρασε δύσκολες στιγμές, την ώρα που έβλεπε τον διεθνή ποδοσφαιριστή να έχει τραυματιστεί.

«Μαζί με τη σύζυγό μου, περιμένουμε τα νέα που θα μας στείλει η αγαπημένη του Μπάρνι. Η επέμβαση έχει γίνει, η αγαπημένη του Μπάρνι θα παρέχει πληροφορίες για την κατάσταση του παιδιού μας ανά κάθε λεπτό αν χρειαστεί.

Δεν είναι ακόμη γνωστό πότε θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο της Στουτγάρδης, ούτε πόσο καιρό θα λείψει. Δεν είναι μυστικό, η οικογένεια πέρασε δύσκολες στιγμές μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασης, αλλά τώρα μπορούμε να είμαστε πιο ήρεμοι», ήταν τα λόγια του πατέρα του.