Σοκ με τον Βάργκα της Ουγγαρίας: Ξάπλωσε στο έδαφος, σεντόνι από τους συμπαίκτες του για να μην τον δείχνει το τηλεοπτικό πλάνο (vid)

Ο τραυματισμός του Βάργκα

i

© Imago

Σοκ με τον Βάργκα της Ουγγαρίας: Ξάπλωσε στο έδαφος, σεντόνι από τους συμπαίκτες του για να μην τον δείχνει το τηλεοπτικό πλάνο (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:35 - 23.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:06 - 24.06.2024

Μία σοκαριστική στιγμή έλαβε στην Μερσεντές Μπενζ Αρίνα, εκεί όπου, κατά τη διάρκεια του Σκωτία - Ουγγαρία, ο Βάργκα είχε δυνατή σύγκρουση με αντίπαλο, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του. Οι συμπαίκτες του τον περικύκλωσαν προκειμένου να μην υπάρξει τηλεοπτικό πλάνο.

Στο 69o λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα σε Σκωτία και Ουγγαρία, ολόκληρη η Μερσέντες Μπενζ Αρένα «πάγωσε». Στην προσπάθειά του να πάρει μία κεφαλιά, ο Βάργκα συγκρούστηκε με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και σωριάστηκε στο έδαφος.

Ο ποδοσφαιριστής της Φερεντσβάρος έχασε τις αισθήσεις του, με το ιατρικό τιμ να επεμβαίνει άμεσα. Άμεση ήταν και η επέμβαση των συμπαικτών του, οι οποίοι τον σκέπασαν με σεντόνι δευτερόλεπτα μετά την πτώση του, προκειμένου να μην τον πιάσει το τηλεοπτικό πλάνο. Ακολούθησαν περίπου πέντε λεπτά που φάνηκαν... αιώνας, με τον Βάργκα τελικά να βγαίνει - ξανά καλυμμένος - με το φορείο.

Τι συμβαίνει με το «παιδί θαύμα» της Τουρκίας, Αρντά Γκιουλέρ;
EURO 2024

18:42 - 23.06.2024

Τι συμβαίνει με το «παιδί θαύμα» της Τουρκίας, Αρντά Γκιουλέρ;

Κανένας δεν μπόρεσε να καταλάβει γιατί ο Αρντά Γκιουλέρ δεν ήταν βασικός στο ματς με την Πορτογαλία. Και ακόμα πιο ακατανόητη ήταν η κίνηση του Μοντέλα να τον περάσει στο ματς με το σκορ στο 3-0. Τι συμβαίνει με το wonderkid της Ρεάλ Μαδρίτης;

Όσο ο κόσμος είχε σωπάσει και παρακολουθούσε με αγωνία το τι συνέβη, ο διαιτητής του αγώνα έλεγξε τη φάση για πιθανό πέναλτι. Ωστόσο παράβαση δεν υπήρξε και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά. Αξίζει να σημειωθεί πως στιγμιαία βρέθηκε στο έδαφος και ο γκολκίπερ, Γκαν, ο οποίος όμως σχεδόν άμεσα σηκώθηκε και πήγε να δει πως είναι ο αντίπαλος του.

Δείτε τα βίντεο: