Στο νοσοκομείο και σε σταθερή η κατάσταση ο Βάργκα - Η ανακοίνωση της ουγγρικής ομοσπονδίας

O τραυματίας Βάργκα

i

© Imago

Στο νοσοκομείο και σε σταθερή η κατάσταση ο Βάργκα - Η ανακοίνωση της ουγγρικής ομοσπονδίας

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:26 - 24.06.2024 / Ανανεώθηκε: 00:40 - 24.06.2024

Σταθερή είναι η κατάσταση του Μπαρνάμπας Βάργκα, ο οποίος διακοσμήθηκε στο νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό του στο Σκωτία - Ουγγαρία.

Ολόκληρο το γήπεδο «πάγωσε» κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Σκωτία - Ουγγαρία, όταν ο Μπαρνάμπας Βάργκα, μετά από σύγκρουση με τον Γκαν, σωριάστηκε στο έδαφος.

Ο ίδιος έχασε τις αισθήσεις του και το ιατρικό τιμ έσπευσε να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες άμεσα, με τους συμπαίκτες του να τον καλύπτουν με σεντόνι για να μην τον «πιάνουν» οι κάμερες. Εν τέλει, ο επιθετικός αποχώρησε με φορεία και τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο, προκειμένου να λάβει την απαραίτητη θεραπεία. Ενημέρωση για την κατάστασή του εξέδωσε η ουγγρική ομοσπονδία, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

«Σταθερή είναι η κατάσταση του Μπαρνάμπας Βάργκα! Σε ένα από τα νοσοκομεία της Στουτγάρδης, βρίσκεται αυτή την ώρα ο παίκτης της Φερεντσβάρος. Θα σας ενημερώσουμε άμεσα αν υπάρξει κάποιο νέο για την κατάστασή του», ανέφερε η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας, στη λακωνική της τοποθέτηση. Αυτό που παραμένει άγνωστο για την ώρα είναι το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Βάργκα, κάτι που θα γίνει γνωστό, πιθανότατα, τις επόμενες ώρες.

Για την ιστορία, η Ουγγαρία τελικά πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στη Σκωτία, χάρη στο buzzer - beater που πέτυχε ο Τσόμποτ στο 100ο λεπτό. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής των Μαγυάρων βούρκωσε μετά την επίτευξη του τέρματος, ενώ παράλληλα ύψωσε και τη φανέλα του τραυματία συμπαίκτη του.