Βαρούχας: «Δεν ήταν και τίποτα το ιδιαίτερο ο Βίντσιτς - Ήρθε στην Ελλάδα, πήρε 9.500 ευρώ κι έφυγε»

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

i

© Intime

Βαρούχας: «Δεν ήταν και τίποτα το ιδιαίτερο ο Βίντσιτς - Ήρθε στην Ελλάδα, πήρε 9.500 ευρώ κι έφυγε»

Ο καθηγητής διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας, σχολίασε τις αποφάσεις του Βίντσιτς στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας κλήθηκε να σχολιάσει τις αμφισβητούμενες φάσεις που απασχόλησαν στην 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μιλώντας στο Metropolis 95.5, ο καθηγητής διαιτησίας στάθηκε στις αποφάσεις του Βίντσιτς, ο οποίος «σφύριξε» στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, το οποίο έληξε ισόπαλο (0-0).

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Κατ’ αρχάς ήρθε ένας elite διαιτητής στο ντέρμπι. Δεν έκανε το μεγάλο λάθος. Υπήρχε σεβασμός από τους παίκτες, αλλά δεν ήταν και τίποτα το ιδιαίτερο ο Βίντσιτς! Περίμενα κάτι… πιο πολύ από τον άνθρωπο. Ήρθε στην Ελλάδα, πήρε 9.500 και έφυγε. Εντάξει, κάτι φάουλ που δεν έδωσε… Υπάρχει σεβασμός από τους παίκτες στους ξένους διαιτητές, αλλά δεν υπάρχει σεβασμός ο ίδιος προς τους Έλληνες. Τα 2 πέναλτι σωστά δε δόθηκαν πάντως».

Όσον αφορά στον αγώνα του Άρη με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο σχολίασε: «Τα πέναλτι στο Ηράκλειο ήταν και τα τρία. Αν ήταν στο βόλεϊ, το ένα θα ήταν… πιαστό».

Τέλος, όσον αφορά στον αγώνα Πανσερραϊκού - Λεβαδειακού τόνισε: «Δεν πήγε καλά η διαιτησία στις Σέρρες, τα έκανε να μη πω τι! Ένα επιθετικό φάουλ το έκανε αμυντικό και έγινε το 2-0. Όταν είσαι διαιτητής, πρέπει να ξέρεις ομάδες και ποδοσφαιριστές. Τον Γιαννιώτα του αρέσουν οι κωλοτούμπες από τότε που έπαιζε στον Άρη. Δεν το έχετε δει;».