Οριστική συμφωνία Άρη και Τολιόπουλου: Συνεχίζει με τους «κιτρινόμαυρους» για 1+1 χρόνο

Οριστική συμφωνία Άρη και Τολιόπουλου: Συνεχίζει με τους «κιτρινόμαυρους» για 1+1 χρόνο

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:59 - 12.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:02 - 12.06.2024

Ο Βασίλης Τολιόπουλος στα 27 του χρόνια έκανε μία σπουδαία σεζόν με τον Άρη σε Ελλάδα και Ευρώπη (EuroCup) και λίγο πριν βγει στην ελεύθερη αγορά ως ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα εντός των συνόρων, οι «κιτρινόμαυροι» συμφώνησαν μαζί του και η συνεργασίας τους συνεχίζεται...

Δεν το κουνάει από τη Θεσσαλονίκη ο Βασίλης Τολιόπουλος, ούτε θα βγάλει την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο διεθνής γκαρντ, τρεις μέρες πριν τα 28α γενέθλιά του, συμφώνησε οριστικά και αμετάκλητα με τον Άρη για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Τολιόπουλος έπειτα από την εξαιρετική του σεζόν και εντός των συνόρων, δηλαδή στην Stoiximan Basket League, αλλά και στο EuroCup, αποφάσισε να συνεχίσει με τους «κιτρινόμαυρους» για 1+1 χρόνο ακόμα. Το συμβόλαιό του μόλις είχε ολοκληρωθεί, ο παίκτης αποτέλεσε ένα από τα «καυτά» εγχώρια ονόματα, ακόμα και ομάδες του εξωτερικού (Τουρκ Τέλεκομ) ασχολήθηκαν εντατικά με την περίπτωσή του, αλλά τελικά πήρε την απόφασή του.

Με τον Άρη θα συνεχίζει να έχει τον ηγετικό ρόλο που δικαιωματικά του αξίζει έπειτα από τις φετινές επιδόσεις του και υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καστρίτη θα προσπαθήσει να ανεβάσει άλλο ένα επίπεδο το παιχνίδι του.

Στην Stoiximan Basket League και στην πορεία του Άρη μέχρι την κατάκτηση της τέταρτης θέσης, ο Τολιόπουλος είχε 13,3 πόντους με 31% στα τρίποντα, 4,3 ασίστ και 2,4 ριμπάουντ, ενώ στο EuroCup κατέγραψε στη στατιστική του 14,4 πόντους (36,4% στα τρίποντα), 3,6 ασίστ και 2,4 ριμπάουντ.

🔴 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός post game LIVE από το ΣΕΦ για το Game 4 των τελικών

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!