Νέο σοκ για τον Παναθηναϊκό - Κορυφή για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Ο Μλαντέν

Νέο σοκ για τον Παναθηναϊκό - Κορυφή για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:58 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:30 - 02.09.2024

Στους 4 βαθμούς έμεινε ο Παναθηναϊκός, μετά την ισοπαλία κόντρα στην Athens Kallithea. Tην ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός φιγουράρουν στην κορυφή, έπειτα από τις νίκες τους κόντρα σε Ατρόμητο και Λαμία. Η βαθμολογία της Stoiximan Super League.

Τη δεύτερή του απώλεια σε τρία ματς υπέστη ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μέσα στο «Απ. Νικολαΐδης» έμεινε στο 2-2 με την Athens Kallithea. Ένα αποτέλεσμα που τον αφήνει στην 8η θέση του πρωταθλήματος, την οποία καταλαμβάνει έχοντας μόλις τέσσερεις βαθμούς.

Την ίδια ώρα, στην κορυφή της Stoiximan Super League βρίσκονται χέρι με χέρι οι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε του Ατρόμητου με 2-1 και έφτασε τους 9 βαθμούς, τους οποίους είχαν και οι Πειραιώτες το βράδυ του Σαββάτου (31/8) μετά την «τριάρα» (3-0) κόντρα στη Λαμία.

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:34 - 29.08.2024

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!

Εν Ελλάδι υπάρχουν πέντε, λεγόμενες μεγάλες, ομάδες (μαζί με τον Αρη) αλλά τέσσερις διεκδικούν ετησίως τον τίτλο, ως είδαμε και πέρυσι, σε μια σεζόν… θρίλερ που ανέδειξε πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας του Λεβαδειακού με 3-0 στη Βοιωτία. Η Ένωση έφτασε τους 7 βαθμούς και πλέον φιγουράρει στην τρίτη θέση, έχοντας απόσταση δύο πόντων από τους δύο πρωτοπόρους. Ακριβώς από κάτω της βρίσκεται ο Άρης, ο οποίος έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης AKTOR και έφτασε τους 5 βαθμούς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ακολουθεί ένα κενό περίπου δύο εβδομάδων και μετά οι ομάδες της Stoiximan Super League επιστρέφουν στη δράση. Το ματς που ξεχωρίζει είναι το μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό, η ΑΕΚ τον Βόλο, ο Αστέρας Τρίπολης AKTOR τον Ατρόμητο, η Λαμία την Athens Kallithea, ο Λεβαδειακός τον Πανσερραϊκό και ο ΟΦΗ τον Άρη.

H βαθμολογία της Stoiximan Super League:

Tι ισχύει σε περίπτωση ισοβαθμίας:

Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

i. Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά στους μεταξύ τους αγώνες.
ii. Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισόβαθμων ομάδων στους μεταξύ τους αγώνες.
iii. Τη διαφορά τερμάτων στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισόβαθμων.
iv. Την καλύτερη επίθεση στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισόβαθμων.
v. Την καλύτερη άμυνα στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισόβαθμων.