Ο ΠΑΟΚ «αγκαλιά» με το πρωτάθλημα: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Ο ΠΑΟΚ «αγκαλιά» με το πρωτάθλημα: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Sportal newsroom 21:58 - 15.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:04 - 29.05.2024

Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία των playoffs της Stoiximan Super League μετά τα μεγάλα ντέρμπι της προτελευταίας αγωνιστικής.

Ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις για την 9η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League και μπαίνουμε στην τελική ευθεία της σεζόν, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται «αγκαλιά» με το πρωτάθλημα. Και αυτό γιατί εκείνος έκανε τη δουλειά του και με το παραπάνω, ενώ η ΑΕΚ... έκαψε και το δεύτερο match ball. Ας τα δούμε όμως αναλυτικά...

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 4-1 στο γήπεδο της Τούμπας, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα σε έναν άνευρο και άχρωμο αντίπαλο, ενώ την ίδια ώρα η ΑΕΚ παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στο Φάληρο και γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-0.

Αποτελέσματα τα οποία χρίζουν ξεκάθαρο φαβορί τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και αυτό γιατί πλέον είναι στην κορυφή και εκείνος κρατά την τύχη του στα χέρια του. Σε περίπτωση που επικρατήσει του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» την Κυριακή (19/05) θα κατακτήσει το 4ο πρωτάθλημα στην ιστορία του.

Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΚ θα κοιτάξει να κάνει το καθήκον της, νικώντας τη Λαμία και θα περιμένει από τον Άρη να «κόψει» βαθμούς στον ΠΑΟΚ είτε με νίκη είτε με ισοπαλία, ώστε να στεφθεί εκείνη πρωταθλήτρια.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE