Στην κορυφή ο ΠΑΟΚ, στο κυνήγι η ΑΕΚ, στο κόλπο ο Παναθηναϊκός: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Στην κορυφή ο ΠΑΟΚ, στο κυνήγι η ΑΕΚ, στο κόλπο ο Παναθηναϊκός: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:00 - 03.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:16 - 13.08.2024

H νίκη του ΠΑΟΚ και η ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό έφεραν ξανά τα πάνω κάτω στην κορυφή της Super League, στην οποία πλέον βρίσκεται ο «Δικέφαλος του Βορρά». Δείτε τη βαθμολογία της Stoiximan Super League.

Με νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική των playoffs. Το «τριφύλλι» επικράτησε με 2-1 της Ένωσης και έφερε τα πάνω κάτω στην κορυφή της Stoiximan Super League. Με το αποψινό (3/4) τρίποντο, οι «πράσινοι» εκθρόνισαν την Ένωση από την πρώτη θέση της βαθμολογίας και πλέον εκείνοι απέχουν τέσσερεις βαθμούς από αυτή.

Τα πρωτεία κατέχει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται πλέον στο +1 από τους «κιτρινόμαυρους». Αυτό διότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» νίκησε στην έδρα του τη Λαμία με σκορ 3-1, σε ένα παιχνίδι το οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ. Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός απέχει από τους «ασπρόμαυρους» έξι βαθμούς, μετά την πρώτη του νίκη στη διαδικασία των playoffs.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE:

Τα κριτήρια σε περίπτωση ισοβαθμίας των playoffs:

Από τον ΠΑΟΚ μέχρι και τον Ολυμπιακό, οι αποστάσεις είναι πολύ μικρές. Αυτό σημαίνει πως ενδεχομένως στο φινάλε της σεζόν να υπάρχει ισοβαθμία μεταξύ δύο ή και περισσότερων ομάδων. Σε περίπτωση που προκύπτει αυτή, τότε λαμβάνονται υπόψιν τα εξής κριτήρια:

  • Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες στη Stoiximan Super League (κατά την κανονική περίοδο και τα playoffs αθροιστικά, δηλαδή στα τέσσερα ματς που τέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες στο πρωτάθλημα).

  • Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων συλλόγων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του πρωταθλήματος (κατά την κανονική περίοδο και τα playoffs αθροιστικά).

  • Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Η επόμενη αγωνιστική της Stoiximan Super League

Στην επόμενη αγωνιστική το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, το οποίο θα διεξαχθεί στην «OPAP Arena». Εκείνη την ημέρα θα πραγματοποιηθεί και η «πρόβα» του τελικού, με τον Άρη να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, ενώ το πιο θεωρητικά αδιάφορο παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα σε Λαμία και Ολυμπιακό. Δείτε το πρόγραμμα:

Της ανατροπής σε Λεωφόρο και κορυφή με... «βασανιστήρια» Ιωαννίδη σε Μουκουντί!