Ο Άρης άλλαξε τα δεδομένα στην κορυφή: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Άρης - Ολυμπιακός

i

© Intime

Ο Άρης άλλαξε τα δεδομένα στην κορυφή: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:03 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:37 - 22.09.2024

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Χαριλάου κι έπεσε από την κορυφή, εκεί που παρέμεινε ο ΠΑΟΚ μετά το άνετο διπλό στο Πανθεσσαλικό.

Μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ πήγαιναν χέρι-χέρι, όμως αυτό πλέον δεν ισχύει μετά την ήττα των Πειραιωτών από τον Άρη, η οποία τους έριξε από την κορυφή.

Στο πρώτο ματς της ημέρας (21/9) ο ΠΑΟΚ ήταν επιβλητικός στο Πανθεσσαλικό κι επέστρεψε στα τρίποντα. Η ομάδα του Λουτσέσκου αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Βόλο και παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, επικράτησε με 4-1. Σβαμπ, Μουργκ, Τάισον και Τσάλοφ βρήκαν δίχτυα για τους Θεσσαλονικείς, ενώ το γκολ της μείωσης για τους Θεσσαλούς πέτυχε ο Μεντιέτα.

Με αυτή τη νίκη οι πρωταθλητές Ελλάδας έφτασαν τους 13 πόντους και παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα δίχως... συγκάτοικο μέχρι στιγμής, καθώς ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Άρη στο Χαριλάου και παρέμεινε στους 10 πόντους.

Οι κιτρινόμαυροι πανηγύρισαν μία μεγάλη νίκη κόντρα στους Πειραιωτές, με τους Μανού Γκαρθία και Μορόν να βάζουν την υπογραφή τους (2-1), ενώ το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να βρουν το γκολ της μείωσης με τον Ελ Κααμπί. Ως αποτέλεσμα, η ομάδα του Μάντζιου ανέβηκε στην 4η θέση, προσπερνώντας τον ΟΦΗ με 8 πόντους.

To flash interview έγινε κανονική συνέντευξη Τύπου και ξέσπασε με τον ρεπόρτερ ο Λουτσέσκου: «Άσε με να ηρεμήσω μια μέρα» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:16 - 21.09.2024

To flash interview έγινε κανονική συνέντευξη Τύπου και ξέσπασε με τον ρεπόρτερ ο Λουτσέσκου: «Άσε με να ηρεμήσω μια μέρα» (vid)

Στις δηλώσεις του μετά το Βόλος - ΠΑΟΚ, ο Ράζβαν Λουτσέσκου έδειξε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, ενώ την παράσταση «έκλεψε» ο διάλογος με τον ρεπόρτερ της ομάδας.

Αναλυτικά η βαθμολογία της Stoiximan Super League:

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Tι ισχύει σε περίπτωση ισοβαθμίας:

Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

i. Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά στους μεταξύ τους αγώνες.

ii. Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισόβαθμων ομάδων στους μεταξύ τους αγώνες.

iii. Τη διαφορά τερμάτων στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισόβαθμων.

iv. Την καλύτερη επίθεση στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισόβαθμων.

v. Την καλύτερη άμυνα στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισόβαθμων.