Χέρι - χέρι στην κορυφή ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, καραδοκεί η ΑΕΚ: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά τα ματς της Κυριακής (15/9)

Χέρι - χέρι στην κορυφή ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, καραδοκεί η ΑΕΚ: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά τα ματς της Κυριακής (15/9)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:24 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:03 - 15.09.2024

Μετά τις «λευκές» ισοπαλίες σε Τούμπα και «Γ. Καραϊσκάκης», ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός συνεχίζουν να βρίσκονται παρέα στην κορυφή του πρωταθλήματος. Σε αυτή μπορεί να βρεθεί και η ΑΕΚ, ισοβαθμώντας με τους άλλους δύο. Η βαθμολογία της Stoiximan Super League.

Ισόβαθμοι στην κορυφή παραμένουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να έχουν από 10 βαθμούς στη βαθμολογία της Stoiximan Super League. Αφενός, ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, με την μεταξύ τους αναμέτρηση να λήγει δίχως γκολ (0-0).

Αφετέρου, οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν επίσης να νικήσουν τον Παναιτωλικό, ο οποίος δεν... λύγισε στο «Γ. Καραϊσκάκης» (0-0). Πλέον, στο παιχνίδι της πρώτης θέσης μπορεί να μπει και η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται τον Βόλο στην «OPAP Arena», έχοντας επτά βαθμούς.

O Ολυμπιακός έχασε τον εαυτό του: Το απίθανο στατιστικό στα γεμίσματα εναντίον του Παναιτωλικού σε σχέση με τις τρεις πρώτες αγωνιστικές
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:50 - 15.09.2024

O Ολυμπιακός έχασε τον εαυτό του: Το απίθανο στατιστικό στα γεμίσματα εναντίον του Παναιτωλικού σε σχέση με τις τρεις πρώτες αγωνιστικές

Τα γεμίσματα ήταν κυρίαρχο στοιχείο στο Ολυμπιακός - Παναιτωλικός, εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν κάτι το οποίο δεν έχουν κάνει σε κανένα από τα προηγούμενα τρία ματς της Stoiximan Super League.

Τέταρτος στη βαθμολογία της Stoiximan Super League είναι ο ΟΦΗ, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής (15/9) επικράτησε του Άρη στο «Γεντί Κουλέ», με σκορ 3-2. Ακριβώς κάτω από τους Κρητικούς βρίσκονται οι «κίτρινοι», έχοντας πέντε βαθμούς. Τόσους έχουν και Ατρόμητος, Παναθηναϊκός, Λαμία, οι οποίοι βρίσκονται κατά σειρά στην έκτη, την έβδομη και την 8η θέση της κατάταξης.

Tέλος, στον πάτο της Stoiximan Super League βρίσκονται οι Πανσερραϊκός και Λεβαδειακός, οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πανηγυρίσουν νίκη στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, ο σύλλογος από τις Σέρρες έχει μόνο έναν βαθμό, ενώ οι Βοιωτοί έχουν δύο.

Αναλυτικά η βαθμολογία της Stoiximan Super League:

Tι ισχύει σε περίπτωση ισοβαθμίας:

Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

i. Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά στους μεταξύ τους αγώνες.
ii. Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισόβαθμων ομάδων στους μεταξύ τους αγώνες.
iii. Τη διαφορά τερμάτων στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισόβαθμων.
iv. Την καλύτερη επίθεση στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισόβαθμων.
v. Την καλύτερη άμυνα στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισόβαθμων.