Στην κορυφή και περιμένει ο Παναθηναϊκός: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Ο Γιερεμέγιεφ και ο Παλάσιος

Στην κορυφή και περιμένει ο Παναθηναϊκός: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:58 - 20.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:08 - 14.08.2024

O Παναθηναϊκός χρειάστηκε λίγο χρόνο, εντούτοις έκανε το δικό του... πάρτι στον Βόλο (3-0). Με αυτόν τον τρόπο πάτησε στην κορυφή της Stoiximan Super League, περιμένοντας όμως τους αγώνες που θα δώσουν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός.

Ο Παναθηναϊκός «ξύπνησε» στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά πανηγύρισε εύκολη νίκη κόντρα στον Βόλο, επικρατώντας με σκορ 3-0 της ομάδας του Άνχελ Λόπεθ. Ένα τρίποντο υπερπολύτιμο τόσο για το κομμάτι της ψυχολογίας, όσο και για τη βαθμολογία της Stoiximan Super League στην οποία πλέον απολαμβάνει την κορυφή. 

Εντούτοις, οι «πράσινοι» βρίσκονται σε στάση αναμονής, αφού ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δεν έχουν δώσει ακόμα τις δικές τους αναμετρήσεις (21/12). Η Ένωση ταξιδεύει στις Σέρρες για το ματς κόντρα στον Πανσερραϊκό, οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν στο Περιστέρι τον Ατρόμητο και ο «Δικέφαλος του Βορρά» αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στην Κηφισιά.

Σε περίπτωση που νικήσουν, «κιτρινόμαυροι» και οι «ερυθρόλευκοι» θα ισοβαθμήσουν με το «τριφύλλι», ενώ ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην πρώτη θέση εφόσον πάρει το «διπλό». Νωρίτερα, ο Άρης αύξησε ακόμα περισσότερο τη διαφορά από την τέταρτη θέση, μετά το 2-2 κόντρα στη Λαμία. Οι «κίτρινοι» κρατούσαν το προβάδισμα μέχρι το 90+5', όμως ο Μάλτσι σκόραρε στις καθυστερήσεις και χάρισε στους Φθιωτούς τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αναλυτικά η βαθμολογία της Stoiximan Super League: