Το «αντίο» της Λεχ Πόζναν στον Βέλντε

Το «αντίο» της Λεχ Πόζναν στον Βέλντε

Δημήτρης Χούπης 08:35 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 08:35 - 30.07.2024

Η Λεχ Πόζναν με μια ανάρτηση στα social media ευχαρίστησε τον Κρίστοφερ Βέλντε, ο οποίος έχει ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό.

Ο Κρίστοφερ Βέλντε αποτελεί παίκτης του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να βγάζουν από τα ταμεία τους το ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ συν 500.000 ευρώ μπόνους.

Η Λεχ Πόζναν λοιπόν είπε με τη σειρά της το δικό της «αντίο» στον 24χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος πέρασε δύο χρόνια στην πολωνική ομάδα, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα.

«Ο Κρίστοφερ Βέλντε αποχώρησε. Ο ποδοσφαιριστής που πέρασε δύο χρόνια στη Λεχ, έγινε παίκτης της ομάδας που κατέκτησε την περασμένη σεζόν το Conference League. Κρις σε ευχαριστούμε την παρουσία σου. Ευχόμαστε το καλύτερο για την καριέρα σου», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομάδας.

«Χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό»

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Νορβηγός ακραίος επιθετικός φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ενώ υποσχέθηκε πολλά γκολ και ασίστ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ αυτή την στιγμή. Είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Ήταν ένα σημάδι και είμαι έτοιμος να δουλέψω για αυτόν τον σύλλογο. Προφανώς και ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας, με πολλές επιτυχίες στο ελληνικό πρωτάθλημα και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο σύλλογος, το μέρος και οι φίλαθλοι είναι καταπληκτικοί. Το συνολικό πακέτο είναι τέλειο για εμένα.

Είμαι ένας ποδοσφαιριστής που μου αρέσει πολύ το ένας εναντίον ενός και θα με βλέπετε να προσπαθώ κάθε φορά και θα δείτε ότι έχω πολύ καλό δεξί σουτ, αλλά και αριστερό. Μπορείτε να περιμένετε από εμένα θεαματικές εμφανίσεις με πολλά γκολ και ασίστ. Μόνο μια απάντηση υπάρχει. Θέλουμε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και φυσικά μια μακριά πορεία στην Ευρώπη. Είμαι έτοιμος να παλέψω για αυτό και ελπίζω να τα καταφέρουμε», ανέφερε στις δηλώσεις του ο παίκτης.