Βέλντε: Ο συμπαίκτης του Χάλαντ που έρχεται στον Ολυμπιακό συστήθηκε ως... χορευτής της μπάλας: «Γουστάρω να ντριμπλάρω»

O Bέλντε και ο Χάαλαντ - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Βέλντε: Ο συμπαίκτης του Χάλαντ που έρχεται στον Ολυμπιακό συστήθηκε ως... χορευτής της μπάλας: «Γουστάρω να ντριμπλάρω»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:29 - 28.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:29 - 28.07.2024

Τον Κρίστοφερ Βέλντε ετοιμάζεται να κάνει δικό του ο Ολυμπιακός, με τον συμπαίκτη του Έρλινγκ Χάαλαντ να δηλώνει λάτρης της ντρίμπλας.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κάνει δικό του έναν ακόμα ποδοσφαιριστή, αφού ο Κρίστοφερ Βέλντε φαίνεται πως ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα. Ο σύλλογος του Πειραιά και η Λεχ Ποζνάν μοιάζουν να τα έχουν βρει σε όλα, κάτι που αποκάλυψε και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

«Ο Ολυμπιακός έχει ολοκληρώσει τη συμφωνία και ετοιμάζεται να πάρει τον Κρίστοφερ Βέλντε. Το ποσό που θα δαπανήσει για τη μεταγραφή είναι 3,6 εκατ. ευρώ, ενώ με τα μπόνους το ποσό μπορεί να φτάσει τα 5 εκατ.», ανέφερε ο Ιταλός ρεπόρτερ. Όλα δείχνουν πως η μεταγραφή θα γίνει πραγματικότητα, αφού στο παιχνίδι του Σαββάτου (27/7) που έδωσε η Λεχ Ποζνάν, ο εξτρέμ δεν βρισκόταν καν στην αποστολή της ομάδας.

Ο Νορβηγός επιθετικός, λοιπόν, είναι έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα και μαζί του να φέρει τη.... λατρεία για τις ντρίμπλες αλλά και για τις «καυτές» εξέδρες. Όταν ανακοινώθηκε το 2022 από τη Λεχ Ποζνάν, ο ίδιος στις δηλώσεις του δεν είχε κρύψει πως τρελαίνεται για ωραίες ατμόσφαιρας αλλά και για ντρίμπλες εντός του αγωνιστικού χώρου. «Υπάρχουν τρελοί οπαδοί εδώ και μου αρέσει.

Δεν έχω παίξει ακόμα για αυτούς, αλλά είδα τον τελευταίο αγώνα πέρυσι από την κερκίδα και υπήρχε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα εδώ» είχε δηλώσει σε πρώτο χρόνο και συνέχισε λέγοντας πως: «Είμαι δημιουργικός παίκτης, μου αρέσει η ντρίμπλα, μου αρέσει το παιχνίδι ένας εναντίον ενός. Ντρίμπλες κάνω από μικρός, πάντα μου άρεσε»

Βέβαια, εκτός από το ταλέντο στις ντρίμπλες, ο Βέλντε θα «κουβαλήσει« στις βαλίτσες του και μία μοναδική ανάμνηση. Ποια είναι αυτή; Ο εξτρέμ, τον οποίο ετοιμάζεται να φέρει ο Ολυμπιακός, έχει παίξει στις ακαδημίες της Εθνικής Νορβηγίας στο πλάι του άσου της Μάντσεστερ Σίτι.

Μάλιστα, οι δύο τους συναντήθηκαν ξανά τον Ιούνιο του 2023, όταν προπονήθηκαν παρέα για τον αγώνα της πρώτης ομάδας κόντρα στην Κύπρο, το οποίο αφορούσε το Nations League. Για την ιστορία, τη στιγμή που μπήκε αλλαγή ο Βέλντε, ο Χάαλαντ έβγαινε από τον αγωνιστικό χώρο.