Βέλντε: «Θα είμαστε πανέτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος»

Ο Βέλντε και ο Ορτέγκα

i

© Intime

Βέλντε: «Θα είμαστε πανέτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος»

Sportal newsroom 23:30 - 09.08.2024

Στην ετοιμότητα της ομάδας αλλά και τα ευρωπαϊκά τρόπαια στάθηκε ο Κρίστοφερ Βέλντε, μιλώντας μετά το παιχνίδι που έδωσε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

O Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει με 4-1 κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ, όμως φρόντισε να μειώσει και να διαμορφώσει το τελικό 4-3. Το τρίτο γκολ το πέτυχε με εξαιρετικό τρόπο ο Κρίστοφερ Βέλντε, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του «Olympiacos TV». Ο ίδιος τόνισε σε αυτές πως ο σύλλογος θα είναι έτοιμος, ενώ στάθηκε και στα ευρωπαϊκά τρόπαια της ομάδας.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Κρίστοφερ Βέλντε:

«Ήταν μία πολύ όμορφη βραδιά. Πολύς κόσμος ήρθε να δει την τελετή της άφιξης των τροπαίων στο γήπεδό μας. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ωραία. Επίσης είδαμε πολλά γκολ, ήταν ένα διασκεδαστικό βράδυ.

Τι ρήτρα έχει βάλει η Ρόμα για να αποδεσμεύσει τον Πάουλο Ντιμπάλα; - Ο ρόλος της Λίνας Σουλούκου
SERIE A

22:02 - 09.08.2024

Τι ρήτρα έχει βάλει η Ρόμα για να αποδεσμεύσει τον Πάουλο Ντιμπάλα; - Ο ρόλος της Λίνας Σουλούκου

Ένα ποσό που δεν έχει δώσει ποτέ ελληνική ομάδα έχει βάλει η Ρόμα ως ρήτρα αποδέσμευσης για τον Πάουλο Ντιμπάλα. Ενός παίκτη που δεν είναι απίθανο να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι από τη Ρώμη.

Κάναμε μία πολύ καλή προετοιμασία, απέναντι σε δυνατές ομάδες και είδαμε ότι σε όλες ανταπεξήλθαμε πολύ καλά. Όμως σε όλα τα παιχνίδια, απέναντι στη Ρόμα, αλλά και στα προηγούμενα, με δυνατούς αντιπάλους, ήμασταν μέσα στα παιχνίδια.

Είμαι πεπεισμένος από την πρώτη στιγμή που ήρθα και υπέγραψα στον Ολυμπιακό ότι έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ, μία πολύ καλή ομάδα, με παίκτες και προπονητή. Επίσης το σταφ είναι καταπληκτικό. Είμαι σίγουρος πως δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θα είμαστε πανέτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Μαρινάκης: «Πάμε για ακόμα μεγαλύτερα τρόπαια»

Βαγγέλης Μαρινάκης, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος και Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο, λίγη ώρα πριν τη σέντρα στο Ολυμπιακός - Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο πρώτος, λοιπόν, μίλησε στους φιλάθλους έχοντας στο πλάι του τα τρόπαια του Youth League και του Conference League. O μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών έδωσε το σύνθημα για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

«Όπως βλέπετε φέραμε τα κύπελλα εκεί που ανήκουν. Στον Ναό μας το "Γ. Καραϊσκάκης". Από σήμερα ξεκινάμε για νέες περιπέτειες. Είμαστε όλοι μαζί, μία οικογένεια. Πάμε για ακόμα μεγαλύτερα τρόπαια.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τους νέους και τους προπονητές μας. Περιμένουμε περισσότερα στη Βραζιλία σε λίγες μέρες, τη Super League και την Ευρώπη», ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας στους φιλάθλους.