Χαμός στο Βέλγιο και οριστική διακοπή στο ματς της Αντβέρπ με την Μπέερσοτ του Κωνσταντόπουλου (vid)

Οριστική διακοπή για ρίψη καπνογόνων στο ματς Αντβέρπ - Μπέερσοτ

i

©IMAGO

Χαμός στο Βέλγιο και οριστική διακοπή στο ματς της Αντβέρπ με την Μπέερσοτ του Κωνσταντόπουλου (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 18:11 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:12 - 29.09.2024

Το παιχνίδι της Αντβέρπ με τη Μπέερσοτ διεκόπη στο 75', εξαιτίας ρίψης καπνογόνων.

Αυτά δεν συμβαίνουν πλέον μόνο στην Ελλάδα. Υπήρξε οριστική διακοπή αγώνα και στο Βέλγιο.

Τα πράγματα ξέφυγαν στο «Μποσουϊλ», όπου η Αντβέρπ υποδέχθηκε τη Μπέερσοτ του Απόστολου Κωνσταντόπουλου (πρώην παίκτη του Παναιτωλικού).

Η Μπέερσοτ με προπονητή τον παλαίμαχο άσο της Λίβερπουλ Ντιρκ Κάτι έπαιξε εκτός έδρας με την Αντβέρπ για την ένατη αγωνιστική της βελγικής Pro League.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν ένα εφιαλτικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με 7 ήττες και 1 ισοπαλία σε 8 ματς. Στο σημερινό παιχνίδι έμειναν πίσω στο σκορ στο 28’ με το γκολ του Οντρέικα και με το 1-0 ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και πέτυχαν 3 γκολ σε 4 λεπτά φτάνοντας στο 4-0!

Στο 74ο λεπτό του ντέρμπι, οι οπαδοί της Μπέερσοτ πέταξαν πυρσούς στον αγωνιστικό χώρο, η ορατότητα περιορίστηκε και ο διαιτητής του αγώνα έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια μέχρι να φύγει ο καπνός.

Μετά από διακοπή περίπου 15 λεπτών, το ματς ξεκίνησε, αλλά και πάλι οι οπαδοί της Μπέερσοτ πέταξαν πυρσούς στον αγωνιστικό χώρο και ο διαιτητής διέκοψε οριστικά το παιχνίδι.

Σύμφωνα με τον βελγικό Τύπο, το ντέρμπι θα διεξαχθεί άλλη μέτα από το 75ο λεπτό. Ενδεχομένως, αύριο Δευτέρα ή την Τρίτη. Αναφέρθηκε, πάντως, ότι η βελγική ποδοσφαιρική ομοσπονδία θα επιβάλλει βαρύ πρόστιμο στην Μπέερσοτ.

Τρομερά επεισόδια στην Κολομβία: Οπαδοί έβγαλαν μαχαίρια, πάνω από τριάντα τραυματίες ο απολογισμός (vid)
REST OF THE WORLD

10:15 - 28.09.2024

Τρομερά επεισόδια στην Κολομβία: Οπαδοί έβγαλαν μαχαίρια, πάνω από τριάντα τραυματίες ο απολογισμός (vid)

Σκηνές χάους επικράτησαν σε αγώνα της Κολομβίας ανάμεσα στη Νασιονάλ με την Τζούνιορ με τους οπαδούς να βγάζουν μαχαίρια, ενώ ο απολογισμός είναι πάνω από τριάντα τραυματίες.

Ένταση, όμως, υπήρξε κι εκτός γηπέδου. Οπαδοί της Αντβέρπ επιχείρησαν να προσεγγίσουν αυτούς της Μπέερσοτ και υπήξαν επεισόδια με την αστυνομία που προσπάθησε να τους απομακρύνει.

Δείτε βίντεο με τη στιγμή της διακοπής.